Breipatroon Boek [Brei inspiratie]

Wie iets moois wil breien was tot een tijdje terug afhankelijk van boeken met breipatronen. Gelukkig is die tijd verleden tijd, je kunt nu heel eenvoudig de breipatronen uit deze boeken hier bekijken. Er zijn tal van mogelijkheden. Brei je eerste warme wintertrui, maak een lekkere donzige muts of brei schattige babykleding, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

1000 Knitting Patterns Book - REVIEW

Niet alleen vind je hier breipatronen voor verschillende kledingstukken, je kunt ook leren hoe je bepaalde patronen breit en hoe je verschillende mouwen maakt. Leer bijvoorbeeld hoe je stijlvolle en modieuze raglanmouwen breit. Dit zijn mouwen die vanuit de oksel naar de hals met een siernaad worden bevestigd aan het lijfje. Je kunt hier ook breipatronen vinden om mooie kussenslopen of plaids te maken. Maak bijvoorbeeld een hippe kussensloop met kabelpatroon. Deze kussens passen in elk interieur en zijn bovendien een heel leuk geschenk.

7+ Beste Breipatroon boek

1. Minderen bij breien // Stap voor stap voor beginners!

2. Waarom je breiwerk krult (met oplossingen!)

Breiwerk krult, niet leuk als je niet voorbereid was op krullend breiwerk. Ik leg uit wat je kan doen met krullend breiwerk, voor, tijdens en na het breien!

3. Knuffelkussens p

4. Waarom je breiwerk krult // met oplossingen!

Breiwerk krult, niet leuk als je niet voorbereid was op krullend breiwerk. Ik leg uit wat je kan doen met krullend breiwerk, voor, tijdens en na het breien!

5. Shetland breien (Nederlands)

Plaats een reactie