Makkelijk Breipatroon Voor Babyvestje [Beginnersuitleg!]

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een pasgeboren baby dan zijn er tal van mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor slofjes, een leuk mutsje of een schattig babyvestje. We hebben breipatronen voor leuke babyvestjes hier voor je bij elkaar gebracht zodat je zelf kunt kiezen. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Babyjasje breien patroon voor 4 maten

Maak je een babyvestje dan is het belangrijk dat je materialen gebruikt die niet te warm zijn en lekker zacht aanvoelen. Je kunt het beste kiezen voor natuurlijke materialen. Bovendien mogen er geen pluisjes of losse draadjes aan je breiwerk zitten. Baby´s kunnen die namelijk inslikken. Gebruik je knoopjes dan moet je er bovendien voor zorgen dat die goed vast zitten. Tot slot moet je het vestje zo breien dat het niet te strak zit, met name rondom de hals. 

16+ Beste Breipatroon voor babyvestje

1. Breipatroon Partner babyvestje meisje

Partner babyvestje meisje – Dit babyvestje van Phildar Partner baby is toch snoezig? Het vestje is eenvoudig gebreid in tricotsteek en de schaapjes zijn er op gemaast. Kies deze kleuren of maak je eigen favoriete combinatie en verwen je kindje, buurmeisje, nichtje of iedere andere kleine meid er blij mee! Benodigdheden: – Breinaalden 2,5mm – 2 x Phildar Partner Baby 18 – 1 x Phildar Partner Baby 17, 19 100, 10 Samenstelling van het model: 50% polyamide (nylon) – 25% wol -25% acryl Let op: na het afronden van je bestelling en voldoen van de betaling (indien van toepassing), is dit downloadpatroon beschikbaar in jouw Wolplein-account. Je vindt het patroon, nadat je bent ingelogd, terug onder het kopje ‘Mijn digitale artikelen’.

2. Opera baby vestje breipatroon

Babyvestje breien? Met dit gratis breipatroon maak je hem eenvoudig zelf! Naar het breipatroon…

3. Breipatroon Stippen Babyvestje

Breipatroon Stippen Babyvestje – Dit schattige babyvestje is gebreid met Stylecraft Bambino en heeft mooie gekleurde stippen. Het vestje is geschikt voor baby’s van 0 tot 6 maanden en draagt heerlijk comfortabel. De stippen worden later op het vestje gemaasd waardoor dit project perfect is voor beginnende breisters. Maten a) 0 tot 3 maanden, b) 3 maanden, c) 6 maanden Benodigdheden: – Stylecraft Bambino kleur 7114: maat a) en b): 1 bol en maat c) 2 bollen – 1 bol byClaire Sparkle Snow Flake (kleur 1), Silver Moonlight (kleur 2) en Glam Gold (kleur 3) – Breinaalden 3,5 en 4mm – Maasnaald Let op: na het afronden van je bestelling en voldoen van de betaling (indien van toepassing), is dit downloadpatroon beschikbaar in jouw Wolplein-account. Je vindt het patroon, nadat je bent ingelogd, terug onder het kopje ‘Mijn digitale artikelen’.

4. Patroon babyvestje kabels breien

Babyvestje breien. Origineel. Uitgebreide beschrijving voor de maten 56, 62 en 68. Kies voor het patroon of een compleet breipakket!

5. Zelf maken met breigaren: BABYVESTJE

Klik hier voor het breipatroon van dit lieve babyvestje

6. Breipatroon Partner babyvestje jongen

Partner babyvestje jongen – Dit babyvestje van Phildar Partner baby is toch snoezig? Het vestje is eenvoudig gebreid in tricotsteek en de schaapjes zijn er op gemaast. Kies deze kleuren of maak je eigen favoriete combinatie en verwen er een kleine vent mee. Benodigdheden: – Breinaalden 2,0mm – 2 x Phildar Partner Baby 21 – 1 x Phildar Partner Baby 20, 19 100, 10 Samenstelling van het model: 50% polyamide (nylon) – 25% wol -25% acryl Let op: na het afronden van je bestelling en voldoen van de betaling (indien van toepassing), is dit downloadpatroon beschikbaar in jouw Wolplein-account. Je vindt het patroon, nadat je bent ingelogd, terug onder het kopje ‘Mijn digitale artikelen’.

7. Breien voor baby’s

Welke garens zijn geschikt voor baby’s? En welke breiaptronen en haakpatronen zijn er voor baby’s? Waar moet je op letten?

8. Breipatroon Honingraatsteek babyvestje

Honingraatsteek babyvestje – Een snoezige babytrui voor kleine jongens en meisjes. Kies je favoriete kleuren en maak deze trui in honingraatsteek helemaal naar jouw smaak! Benodigdheden: – Breinaalden 3,0mm – Breinaalden 3,5mm – Phildar Partner Baby Aantal bollen hangt af van de maat Let op: na het afronden van je bestelling en voldoen van de betaling (indien van toepassing), is dit downloadpatroon beschikbaar in jouw Wolplein-account. Je vindt het patroon, nadat je bent ingelogd, terug onder het kopje ‘Mijn digitale artikelen’.

9. Gratis breipatroon schouderwarmer/poncho

Brei zelf gemakkelijk en snel deze warme schouderwarmer/poncho. Het patroon is zeer eenvoudig en geschikt voor de beginnende breier. Benodigde materialen: breinaald 20mm 6 bollen DMC aurora Tip: brei zo losjes mogelijk om een soepel vallende poncho te maken.

10. Gratis breipatroon: BABYVESTJE

Klik hier om het patroon van het babyvestje te downloaden

11. Babyvestje breien

Dit babyvestje is gebreid van 2 bollen Supersoft van de Zeeman. Het is geschikt voor een baby van 9 – 12 maanden. Maat 80 . …

12. Babytruitje breien

De koude dagen komen er weer aan! Je wilt natuurlijk dat je baby het lekker warm heeft, maar er ook hip uit ziet! Breien is tegenwoordig helemaal in, dus brei gewoon je eigen babytruitjes! Ondersta

Plaats een reactie