Eenvoudig Breipatroon Vestje Maat 74 [Video]

Het is lastig om kleding te vinden voor kinderen die niet alleen praktisch en warm zijn, maar ook nog eens in de smaak vallen bij het kind zelf. De beste manier om iets te vinden dat je kind ook daadwerkelijk wil dragen, is door het zelf te maken. Voordat je begint met breien kun je samen met je kind bespreken welke kleuren hij of zij mooi vind en wat voor patronen of figuren ze leuk vinden. Op die manier weet je zeker dat je iets maakt wat ook echt met plezier gedragen wordt.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Siem's Baby Truitje voor een meisje maat 74/80 - Haken - Tutorial - Nederlands

We hebben een grote variëteit aan breipatronen voor vestjes voor je verzameld. Niet alleen voor een vestje in maat 74 ze zijn ook geschikt voor andere maten. Kies bijvoorbeeld voor een mooi losvallend vest of een vest met een paar grote knopen die ook door het kind makkelijk dichtgemaakt kan worden. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

15+ Beste Breipatroon vestje maat 74

1. Patroon babyjasje breien ribbels

Een fijn babyjasje. Een patroon met alleen maar rechte steken! De zijnaden kunnen nagenoeg onzichtbaar dichtgenaaid worden en ook de mouwen zijn naadloos. Voor een heerlijk draagcomfort! In het patroon staan ook tips inclusief foto’s voor een nette afwerking van het jasje. Ribbels breien Ribbels geven een elastisch breiwerk, wat ideaal is voor een pasgeboren baby die nog niet echt meewerkt tijdens het aan- en uitkleden. Bovendien geven ribbels een dikker resultaat dan tricotsteek. Gedetailleerd patroon Iedereen, echt iedereen die rechte steken kan breien, kan dit jasje maken! Het patroon is heel gedetailleerd uitgeschreven. Wie wil nou puzzelen op een patroon? Bij dit patroon hoeft dat dus niet. Het is maat voor maat, pen voor pen beschreven en voorzien van foto’s. Het patroon bevat een beschrijving voor de maten: Maat 50-56: voor pasgeboren baby’s van ongeveer 0 tot 2 maanden (lengte baby 40-56 cm) Maat 62-68: voor baby’s van ongeveer 2 tot 6 maanden (lengte baby 57-68 cm) Maat 74-80: voor baby’s van ongeveer 6 tot 12 maanden (lengte baby 69-80 cm) Let op Als je het patroon bestelt, krijg je een e-mailbevestiging met een link naar het patroon (pdf). Om verspreiding van het patroon te voorkomen, kun je het patroon één keer downloaden. Open de link alléén op een laptop of desktop, dan komt het patroon in de map downloads en kun je het later altijd terugvinden. Digitaal patroon: geen verzendkosten Boekje per post: verzendkosten 1,95

2. FLORIS, baby vestjes haken met stokjes in maat 68, 74 en 86.

Gehaakte baby vestjes in maat 68, 74 en 86. Met gehaakte lossen, vasten en stokjes is dit een eenvoudig patroon voor beginners.

3. Patroon babysokjes breien UITGEBREIDE UPDATE

Deze sokjes zijn niet moeilijk om te breien. Probeer het eens!

4. Tafeltent als kraamkado gemaakt voor en door buren.

Een super leuke tafeltent maken als kraam kado. Met de hele buurt is er gewerkt aan deze tafeltent. Haken, naaien en breien alle technieken konden gebruikt.

5. Mouwvestje breien stap voor stap patroon van Breimeisje

Het patroon voor het breien van een mouwvestje was aan een update toe. Ik breide het ooit van biologisch katoen, maar dat garen is al jaren niet meer te koop. Onlangs ontdekte ik Durable breikatoen, ideaal garen voor het breien van babykleding en daarom heb ik het mouwvestje opnieuw gebreid en het patroon uitgebreider beschreven.… Lees verder Mouwvestje breien

6. Patroon babyjasje breien in wafelsteek een ontwerp van Breimeisje

Wafelsteek: mooi dik breiwerk, zonder dat het stug wordt. Een heel geschikte steek voor het breien van een babyjasje. Bekijk het patroon van Breimeisje!

7. Breipatroon babyjasje, keuze uit diverse maten en modellen | Breimeisje.nl

Patroon voor het breien van een fijn babyjasje, alleen maar rechte steken! Ribbels geven een elastisch breiwerk, wat ideaal is voor een pasgeboren baby.

8. De liefste en meest originele babysokjes om te breien! | Breimeisje.nl

Patroon babysokjes breien! Diverse patronen te breien op twee breipennen. De sokjes zijn ook praktisch; ze blijven namelijk goed zitten aan baby’s voetjes.

Plaats een reactie