Eenvoudig Breipatroon Vestje Korte Mouw [Stap voor Stap]

Een trui is niet alleen geschikt voor de winter of de herfst. Maak je een vestje met een korte mouw dan kun je die het hele jaar door dragen. In de zomer draag je hem over een hemdje en in de winter over een mooie blouse of longsleeve-shirt. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Cropped Raglan Cardi Tutorial

Wil je een vestje met korte mouw breien dan kun je kiezen uit tal van verschillende mouwsoorten. Ga bijvoorbeeld voor de klassieke Raglan mouw. Deze mouw zit schuin op het lijfje bevestigd met een siernaad die van de oksel naar de hals loopt. Iets makkelijker is de inzetmouw. Dit is een mouw die een rechte naad heeft en eenvoudig aan het voor- en achterpand kan worden bevestigd. 

Wil je een wat meer casual look dan is de afgevallen mouw of ´drop shoulder-mouw´ een zeer goede keuze. In tegenstelling tot wat je misschien denkt is deze mouw heel eenvoudig te breien. Je kunt de mouw volledig rechtbreien wat het een goede keuze maakt voor als je net begonnen bent met breien. Wil je echt iets unieks dan kun je kiezen voor een wat meer ingewikkelde vleermuis, kimono of pofmouw.

7+ Beste Breipatroon vestje korte mouw

1. Breipatroon Baby vestje met korte mouw

2. Breipatroon Baby vestje met korte mouw

3. Breipatroon Damesvest

4. Breipatroon Vest met korte mouw.

5. Seaside Affair / DROPS 101-32

6. DROPS 101-24

7. Breipatroon Dames vest

Plaats een reactie