Eenvoudig Breipatroon Vestje Maat 80 [Stap voor Stap]

Als een kindje net geboren is worden de ouders vaak overstelpt met kleertjes. Superleuk natuurlijk, maar de meeste kleertjes die men cadeau doet zijn alleen geschikt voor de eerste maanden. Daarom kiezen wij er vaak voor om juist kleertjes te breien voor als de baby net wat groter is. Kies bijvoorbeeld voor een vestje in maat 80. Deze maat is geschikt voor baby´s van 9 maanden of 11 kilo. Het is natuurlijk per baby verschillend hoe ze zich ontwikkelen, maar dit is een gemiddelde. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Zomervestje/truitje Alma

Kies je ervoor om een vestje te breien met knoopjes dan is het heel belangrijk dat deze heel goed vast zitten. Baby´s kunnen kleine knoopjes snel inslikken. Voor een babytruitje is het overigens heel leuk om een vrolijk patroontje te breien. Denk bijvoorbeeld aan bloemetjes, hartjes, klavertjes vier of dieren. Je kunt hiervoor het beste een telpatroon gebruiken zodat je het patroon goed in het breiwerk kunt verwerken. 

Wil je naast een trui nog iets extra´s toevoegen aan je kraamcadeau dan kun je een mutsje en sokjes breien in hetzelfde patroon als de trui. 

7+ Beste Breipatroon vestje maat 80

1. VAST, een peuter vest haken met vasten maat 80 naald 4 en 5.

Dit peutervest in maat 80 is gehaakt met allen vasten. Doordat het lijfje aan elkaar gehaakt is zijn er geen zijnaden. Eenvoudig te haken.

2. FLORIS, baby vestjes haken met stokjes in maat 68, 74 en 86.

Gehaakte baby vestjes in maat 68, 74 en 86. Met gehaakte lossen, vasten en stokjes is dit een eenvoudig patroon voor beginners.

3. Babyvestje breien

Dit babyvestje is gebreid van 2 bollen Supersoft van de Zeeman. Het is geschikt voor een baby van 9 – 12 maanden. Maat 80 . …

4. Patroon babyjasje breien ribbels

Een fijn babyjasje. Een patroon met alleen maar rechte steken! De zijnaden kunnen nagenoeg onzichtbaar dichtgenaaid worden en ook de mouwen zijn naadloos. Voor een heerlijk draagcomfort! In het patroon staan ook tips inclusief foto’s voor een nette afwerking van het jasje. Ribbels breien Ribbels geven een elastisch breiwerk, wat ideaal is voor een pasgeboren baby die nog niet echt meewerkt tijdens het aan- en uitkleden. Bovendien geven ribbels een dikker resultaat dan tricotsteek. Gedetailleerd patroon Iedereen, echt iedereen die rechte steken kan breien, kan dit jasje maken! Het patroon is heel gedetailleerd uitgeschreven. Wie wil nou puzzelen op een patroon? Bij dit patroon hoeft dat dus niet. Het is maat voor maat, pen voor pen beschreven en voorzien van foto’s. Het patroon bevat een beschrijving voor de maten: Maat 50-56: voor pasgeboren baby’s van ongeveer 0 tot 2 maanden (lengte baby 40-56 cm) Maat 62-68: voor baby’s van ongeveer 2 tot 6 maanden (lengte baby 57-68 cm) Maat 74-80: voor baby’s van ongeveer 6 tot 12 maanden (lengte baby 69-80 cm) Let op Als je het patroon bestelt, krijg je een e-mailbevestiging met een link naar het patroon (pdf). Om verspreiding van het patroon te voorkomen, kun je het patroon één keer downloaden. Open de link alléén op een laptop of desktop, dan komt het patroon in de map downloads en kun je het later altijd terugvinden. Digitaal patroon: geen verzendkosten Boekje per post: verzendkosten 1,95

5. Patroon babysokjes breien UITGEBREIDE UPDATE

Deze sokjes zijn niet moeilijk om te breien. Probeer het eens!

Plaats een reactie