Eenvoudig Breipatroon Omslagdoek Driehoek [Video]

Een omslagdoek kan eigenlijk in geen enkele garderobe ontbreken. Een omslagdoek is een heel fijn kledingstuk dat je eenvoudig om kunt slaan op een frisse lenteavond of tijdens het uitlaten van de hond. Bovendien kun je er lekker in wegkruipen op de bank. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Trekpleister - Gebreide Driehoeksjaal

De makkelijkste manier om een omslagdoek te breien is om een vierkante doek te maken in een ribbelsteek. Maar wil je liever wat meer uitdaging dan kun je kiezen voor een driehoekige omslagdoek. Als hij eenmaal af is, zul je zien dat het patroon mooi om je schouders valt. Je kunt een driehoekige omslagdoek bovendien nog leuker maken door de toevoeging van kleine bolletjes, pompons of flosjes. Daarnaast kun je ook kiezen voor verschillende kleurrijke patronen zoals strepen, geometrische patronen, bloemetjes of andere figuurtjes. De mogelijkheden zijn eindeloos, kies een van onze breipatronen en leef je lekker uit. 

7+ Beste Breipatroon omslagdoek driehoek

1. gratis patroon gehaakte driehoeksjaal

2. Knit Factory April Dames Omslagdoek

Onze gebreide omslagdoek April in de kleur Denim is een lichte sjaal voor de lente en koelere zomerdagen. Het bestaat uit een materiaalmix van 50% katoen en 50% acryl. Dat maakt deze driehoekige sjaal bijzonder zacht en soepel. De Denim omslagdoek is voorzien van een aantal bijzondere details. Het heeft een kleine metalen hanger aan een uiteinde en een lus, gemaakt van veganistisch kunstleer. De lus is ideaal om de omslagdoek stijlvol te draperen. Het breipatroon gaat over in een opengewerkt patroon aan de lange zijde van de driehoekige omslagdoek die doorloopt tot aan de uiteinden. Dit ajour gebreide motief geeft de monochrome driehoekige sjaal in Denim een speels patroon. In ons assortiment vind je andere kleuren en fashion items in deze stijl.

3. Granietsteek omslagdoek

4. Knit Factory April Dames Omslagdoek

Onze gebreide omslagdoek April in de kleur Oud Roze is een lichte sjaal voor de lente en koelere zomerdagen. Het bestaat uit een materiaalmix van 50% katoen en 50% acryl. Dat maakt deze driehoekige sjaal bijzonder zacht en soepel. De Oud Roze omslagdoek is voorzien van een aantal bijzondere details. Het heeft een kleine metalen hanger aan een uiteinde en een lus, gemaakt van veganistisch kunstleer. De lus is ideaal om de omslagdoek stijlvol te draperen. Het breipatroon gaat over in een opengewerkt patroon aan de lange zijde van de driehoekige omslagdoek die doorloopt tot aan de uiteinden. Dit ajour gebreide motief geeft de monochrome driehoekige sjaal in Oud Roze een speels patroon. In ons assortiment vind je andere kleuren en fashion items in deze stijl.

5. Knit Factory April Dames Omslagdoek

Onze gebreide omslagdoek April in de kleur Violet is een lichte sjaal voor de lente en koelere zomerdagen. Het bestaat uit een materiaalmix van 50% katoen en 50% acryl. Dat maakt deze driehoekige sjaal bijzonder zacht en soepel. De Violet omslagdoek is voorzien van een aantal bijzondere details. Het heeft een kleine metalen hanger aan een uiteinde en een lus, gemaakt van veganistisch kunstleer. De lus is ideaal om de omslagdoek stijlvol te draperen. Het breipatroon gaat over in een opengewerkt patroon aan de lange zijde van de driehoekige omslagdoek die doorloopt tot aan de uiteinden. Dit ajour gebreide motief geeft de monochrome driehoekige sjaal in Violet een speels patroon. In ons assortiment vind je andere kleuren en fashion items in deze stijl.

6. Gratis Patroon

7. Knit Factory April Dames Omslagdoek

Onze gebreide omslagdoek April in de kleur Ecru is een lichte sjaal voor de lente en koelere zomerdagen. Het bestaat uit een materiaalmix van 50% katoen en 50% acryl. Dat maakt deze driehoekige sjaal bijzonder zacht en soepel. De Ecru omslagdoek is voorzien van een aantal bijzondere details. Het heeft een kleine metalen hanger aan een uiteinde en een lus, gemaakt van veganistisch kunstleer. De lus is ideaal om de omslagdoek stijlvol te draperen. Het breipatroon gaat over in een opengewerkt patroon aan de lange zijde van de driehoekige omslagdoek die doorloopt tot aan de uiteinden. Dit ajour gebreide motief geeft de monochrome driehoekige sjaal in Ecru een speels patroon. In ons assortiment vind je andere kleuren en fashion items in deze stijl.

Plaats een reactie