Eenvoudig Breipatroon Heren Muts [Tutorial]

In de herfst en winter doen we er alles aan om de kou tegen te gaan en pakken we onszelf goed in als we de deur uit gaan. Genoeg reden om een leuk breipatroon uit te kiezen en iets moois te maken.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

#Scheepjes #haakcursus #haakworkshop Haak Tutorial- Nederlands- Heren Beanie Haken #10

Een leuk en relatief makkelijk kledingstuk om te maken voor de winter, is een heren muts. We hebben heel veel leuke patronen voor je verzameld waarmee je een mooie heren muts kunt maken. Voor een muts heb je bovendien meestal maar één bol wol nodig, voor dat bedrag kun je in de winkel geen muts kopen. Bovendien kun je helemaal zelf bepalen welke kleur je kiest. Of je nu voor traditioneel zwart, grijs of blauw gaat, of liever voor wat vrolijkers kiest, het is aan jou. 

13+ Beste Breipatroon heren muts

1. Geribbelde muts {haakpatroon}

Ik heb gebruikt: 1 bol royal van de Zeeman haaknaald 5.00 mm Haak een ketting van 43 losse, haak een half stokje in de 3e losse …

2. Patroon mannen muts

Deze muts voor mijn ventje gebreid wil geen model staan :( Hier volgt het eenvoudig patroon Breinaald nr 3.5 ik heb deze met bianca van Wibra gedaan. Opzet 132 steken met rondbreinaald of gewone naalden zonder kop , 5 cm boordsteek 2r 2 av Na 5 cm 1nld rechts breien en terzefder tijd 24 minderingen verdelen. Bij 20 cm beginnen minderen. .Brei 5de en 6de steek samen breien (90) Brei alles 4de en 5 de samen breien (72) Brei alles 3de en 4de samen breien (54) Brei alles. 2de en 3de samen breien (36) Brei alles samen 2 aan 2 samen breien (18) Brei alles amen 2 aan 2 samenbreien (9) Afhechten en samen trekken, draden instoppen Veel brei plezier.

3. Coco Beanie Terra

De Knit Factory Coco Beanie in de kleur Terra is een stoere muts voor dames. Het grove breipatroon en de uni kleur geven deze oversized beanie een robuuste look. De muts is voorzien van het kenmerkende lederen Knit Factory label. Deze beanie muts is superzacht, warm en trendy. Een comfortabele wintermuts, die perfect te combineren is met de andere kledingaccessoires van Knit Factory. Maak uw stijlvolle winterlook af met een bijpassende colsjaal of omslagdoek uit onze Coco collectie. Naast terra is deze long beanie verkrijgbaar in diverse andere modieuze kleuren.

4. breipatroon vissersmutsje

Omdat ik geen brei patroon van een vissersmutsje kon vinden, heb ik zelf maar een patroon hier neer geschreven, met behulp van een vr…

5. Muts en sjaal + patroon sjaal

Begin december kreeg ik een telefoontje van mijn tante. Ze wilde graag dat ik een muts en sjaal zou haken voor haar dochter (mijn nichtje, van wie ik weet dat ze van gehaakte spulletjes houdt). Ze wilde dit geven als kerstcadeautje. Een muts en sjaal in een grijze kleur. En voor de rest moest/mocht ik zelf een patroon uitkiezen. Dat is best wel een uitdaging hoor!! Ik weet niet precies waar mijn nichtje van houdt …… Ik weet wel dat ik voor haar zoontjes 2 leuke mutsen met klep heb gehaakt (naar dit patroon ). En dat ze deze heel mooi vindt! Met deze muts in gedachten heb ik toen gezocht naar een leuk patroon. En ook gevonden hoor, haha. Het patroon van de muts kun je hier vinden. Voor de sjaal heb ik het patroon van de muts met klep gebruikt (dit kun je hier vinden) en dit heb ik aangepast: Patroon sjaal Ik heb de sjaal gehaakt met Royal acryl garen en haaknaald 7. Je werkt met de Reliëfsteek. Hier kun je een video vinden met goede uitleg van de Reliëfsteek!! 1 Haak 27 lossen 2 Draai je werk, 2 lossen (=1e stokje), haak 25 stokjes (=26 stokjes) 3 Draai je werk, 2 lossen (= 1e stokje), * 2 stokjes overslaan, 4 stokjes tussen de stokjes in, 2 stokjes overslaan, reliëfstokje aan de voorkant * Herhaal van * tot *. In de laatste steek haak je 1 stokje. 4 Draai je werk, 2 lossen (= 1e stokje), *4 stokjes in het midden van de waaier (= 4 stokjes) van de vorige toer, reliëfstokje aan de achterkant (daar waar je in de vorige toer het reliëfstokje aan de voorkant haakte) * Herhaal van * tot *. In de laatste steek haak je 1 stokje. 5 Draai je werk, 2 lossen (= 1e stokje), * 4 stokjes in het midden van de waaier ( = 4 stokjes) van de vorige toer, reliëfstokje aan de voorkant (daar waar je in de vorige toer het reliëfstokje aan de achterkant haakte) * Herhaal van * tot * In de laatste steek haak je 1 stokje. Herhaal toer 4 en 5 tot je je sjaal lang genoeg vindt.  Publicatie van dit patroon op internet of ergens anders mag niet. Je mag natuurlijk wel altijd teruglinken naar mijn blog!! Oh ja: Een week nadat mijn tante me vroeg of ik dit voor haar wilde haken, kreeg ik een berichtje van mijn nichtje (voor wie ik dit Kerstcadeau moest maken!!): Of ik ook mutsen voor volwassenen haak, want ze wilde graag een gehaakte muts!! Tja, wat moest ik daar nu op antwoorden …… Tuurlijk wil ik een muts voor je haken, maar ik heb nog bestellingen die ik moet maken vóór Kerstmis. Dat zal dan ná Kerstmis worden. Vond mijn nichtje geen probleem (poeh, gelukkig trapte ze in mijn smoes!!). Eind goed, al goed: Mijn nichtje is blij met haar muts én sjaal!! Liefs van Renate https://www.facebook.com/renatehakenenzo http://www.pinterest.com/RenateKleijnen/renates-haken-en-zo/  

6. Haakpatroon Makkelijke Mannenmuts

Een gratis Nederlands Haakpatroon van een makkelijke Mannenmuts. Deze mannenmuts is zeer eenvoudig om te haken. Bekijk het patroon…

7. Muts haken met granietsteek; gratis patroon

Met dit patroon haak je binnen een mum van tijd een leuke en warme muts. Onze echtstudio pubermodellen wilden best even poseren met deze coole mutsen, het duurde even voordat er serieus gefotografeerd kon worden… maar goed, na een uurtje […]

8. Knit Factory Coco Muts

De Knit Factory Coco Beanie in de kleur Aubergine is een stoere muts voor dames én heren. Het grove breipatroon en de uni kleur geven deze oversized beanie een robuuste look. De muts is voorzien van het kenmerkende lederen Knit Factory label. Deze beanie muts is superzacht, warm en trendy. Een comfortabele wintermuts, die perfect te combineren is met de andere kledingaccessoires van Knit Factory. Maak uw stijlvolle winterlook af met een bijpassende colsjaal of omslagdoek uit onze Coco collectie. Naast aubergine is deze long beanie verkrijgbaar in diverse andere modieuze kleuren.

9. Men’s Hat Patterns

A lot of knitters and crocheters are people who have men in their lives that they love to make things for. But many of us are attracted to fun pompoms, complicated stitch patterns, and slouchy hats…

10. Coco Muts Antraciet/Licht Grijs

De Knit Factory Coco Beanie in de kleur antraciet/grijs is een stoere muts voor dames én heren. Het grove breipatroon en de gemêleerde kleuren geven deze oversized beanie een robuuste look. De muts is voorzien van het kenmerkende lederen Knit Factory label. Deze beanie muts is superzacht, warm en trendy. Een comfortabele wintermuts, die perfect te combineren is met de andere kledingaccessoires van Knit Factory. Maak uw stijlvolle winterlook af met een bijpassende colsjaal of omslagdoek uit onze Coco collectie. Naast antraciet/grijs is deze long beanie verkrijgbaar in diverse andere modieuze kleuren.

11. Coco Muts Jeans/Indigo

De Knit Factory Coco Beanie in de kleur jeans/indigo is een stoere muts voor dames én heren. Het grove breipatroon en de gemêleerde kleuren geven deze oversized beanie een robuuste look. De muts is voorzien van het kenmerkende lederen Knit Factory label. Deze beanie muts is superzacht, warm en trendy. Een comfortabele wintermuts, die perfect te combineren is met de andere kledingaccessoires van Knit Factory. Maak uw stijlvolle winterlook af met een bijpassende colsjaal of omslagdoek uit onze Coco collectie. Naast blauw is deze long beanie verkrijgbaar in diverse andere modieuze kleuren.

12. Coco Beanie Stone Green

De Knit Factory Coco Beanie in de kleur Stone Green is een stoere muts voor dames én heren. Het grove breipatroon en de uni kleur geven deze oversized beanie een robuuste look. De muts is voorzien van het kenmerkende lederen Knit Factory label. Deze beanie muts is superzacht, warm en trendy. Een comfortabele wintermuts, die perfect te combineren is met de andere kledingaccessoires van Knit Factory. Maak uw stijlvolle winterlook af met een bijpassende colsjaal of omslagdoek uit onze Coco collectie. Naast stone green is deze long beanie verkrijgbaar in diverse andere modieuze kleuren.

13. Coco Beanie Mosgroen

De Knit Factory Coco Beanie in de kleur Mosgroen is een stoere muts voor dames én heren. Het grove breipatroon en de uni kleur geven deze oversized beanie een robuuste look. De muts is voorzien van het kenmerkende lederen Knit Factory label. Deze beanie muts is superzacht, warm en trendy. Een comfortabele wintermuts, die perfect te combineren is met de andere kledingaccessoires van Knit Factory. Maak uw stijlvolle winterlook af met een bijpassende colsjaal of omslagdoek uit onze Coco collectie. Naast mosgroen is deze long beanie verkrijgbaar in diverse andere modieuze kleuren.

Plaats een reactie