Mooi Breipatroon Basis Damestrui [Basis tot gevorderd]

Ben je al een tijdje aan het breien en wil je zelf een leuke damestrui breien dan hoef je niet verder te zoeken. We hebben een aantal mooie breipatronen voor de basis van een damestrui voor je verzameld. Deze breipatronen helpen je om een basis damestrui te breien en geven de ruimte om dingen aan te passen. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Super bulky yarn and sweater knitting patterns for it

Je kunt bijvoorbeeld een speciaal motiefje of patroontje toevoegen waarvoor je telpatronen gebruikt. Wil je bijvoorbeeld een vrolijke kersttrui maken met rendieren of sneeuwpoppen dan kun je die eenvoudig in het breiwerk verwerken. Uiteraard kun je ook naar hartenlust spelen met kleur. Kies voor een neutrale kleur als je wil dat de trui overal bij past. Heb je zin om een echte eyecatcher te maken, dan kan dat natuurlijk ook. Gebruik mooie kleuren of een leuk gekleurd motiefje zoals de granny stitch. 

7+ Beste Breipatroon basis damestrui

1. eenvoudig basis ajour

Eenvoudig basis ajour is een all-over motief dat een leuk gaterig breiwerk oplevert. Een lekker zomers motief dus. Door de mohair wordt het extra luchtig.

2. Rondbreien Met Weinig Steken // Alle Technieken

3. Trui breien; #gratis #patroon eenvoudige #damestrui

Het wordt weer kouder! Dan is het natuurlijk altijd leuk om zelf een lekkere, warme #trui te breien (of brei nu alvast een trendy zomertrui). In dit artikel vind je een eenvoudig patroon voor een hip

4. Basis vestjes

Je kunt nooit genoeg hebben, zoveel kleuren en zoveel steken om uit te kiezen, en dan nog eens de verschillende garendiktes.In het begin maakte ik mijn vestjes keurig met ingezette mouw, dus echt e…

In Nederland breien de meesten op de Engelse manier, met de draad in de rechterhand. Je kan ook breien met de draad in je linkerhand, continentaal breien!

6. Linnen steek uitgelegd

De linen stitch oftewel de linnen steek. Zoals de naam al zegt, krijg je door deze steek te breien een mooi geweven effect dat lijkt op linnen.

7. Met breien steken opnemen

Met breien steken opnemen kan een lastig klusje zijn! Ik vertel je alles over steken opnemen aan de bovenkant, aan de zijkant van breiwerk en langs schuine kan.

Plaats een reactie