Gratis Breipatroon Christel Seyfarth [Beginnersuitleg!]

Christel Seyfarth is een Deense designer die van breien een kunst heeft gemaakt. De breipatronen die ze maakt zijn als het ware kleurrijke kunstwerken. Christel Seyfarth leerde als kind breien van haar oma en sindsdien is ze er niet meer gestopt. Al toen ze jong was verzamelde ze verschillende restjes garen en begon kleurrijke breiwerkjes te maken. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Christel Seyfarth - Ep. 85 - Fruity Knitting Podcast

Christel Seyfarth is geboren op het Deense schiereiland Fanø waar ze ook veel van haar inspiratie vandaan haalt. Het eiland staat voor haar voor de oceaan, licht, golven, storm, vogels en de kracht van de natuur. Omdat op het eiland veel zeevaarders wonen kwamen er regelmatig stoffen aan vanuit verre landen zoals China. Ook hier heeft ze veel van haar inspiratie uitgehaald. Volgens Christel Seyfarth hoef je haar breipatronen niet strikt te volgen, zolang je maar iets maakt dat jij mooi vind. 

11+ Beste Breipatroon Christel Seyfarth

1. IKAT Coat

Kit only. From the website: WANT TO WEAR A PIECE OF ART? This fabulous coat in stunning new super soft lambswool colours is so much fun to knit. It is knitted in the round with steeking.  You only knit with 2 colours at the time. Measurements for ONE SIZE: chest: 104cm/lenght: 82cm    Needles required: circular needles, size 3½mm, 40cm, 60cm and 120cm  – double pointed needles: 3½mm

2. Van Anna’s hand

handwerk, knutsels, koekjes, taart en andere (mis)baksels Proefbakkerij voor de Antoiniusmolen en molen de Jager

Plaats een reactie