Gratis Breipatroon Damestrui Raglanmouw [Video]

Een raglanmouw is een mouw die schuin loopt in plaats van recht. De mouw begint in de oksel en eindigt in de nek. Deze klassieke mouw is bewerkt met een sieraad. Een damestrui met raglanmouw ziet er hierdoor net wat eleganter en stijlvol uit dan andere mouwen Het is een subtiele manier om een trui net even wat meer stijl te geven. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Babytruitje Breien met Raglanmouw // Complete Tutorial (gratis patroon!)

We hebben verschillende breipatronen voor damestruien met raglanmouw voor je bij elkaar gebracht zodat je zelf aan de slag kunt. Het lijkt in het begin misschien lastig, maar als je het eenmaal een beetje hebt geoefend hebt zal het een stuk makkelijker gaan. Probeer het raglan breien vooraf eerst even uit met een proeflapje zodat je in het begin af en toe een foutje kunt maken.

10+ Beste Breipatroon damestrui raglanmouw

1. Creative Soft Wool Aran Damestrui Breipakket 1 36/38

Creative Soft Wool Aran Damestrui Breipakket – Een stijlvolle basic trui gebreid in ribbelsteek met een speels blokjesmotief aan de boord. De trui is gebreid met Creative Soft Wool Aran en heeft een raglanmouw zodat de trui mooi valt en comfortabel draagt. Met het complete breipakket maak je in no-time zo’n mooie trui voor jezelf. Kies jouw favoriete kleur en voeg deze damestrui toe aan jouw garderobe! Creative Soft Wool Aran Damestrui Breipakket bevat: – 4/5 bollen Rico Creative Soft Wool Aran – Rico Creative Soft Wool Aran Magazine met daarin het breipatroon Benodigdheden: – Breinaalden 4mm en 5mm – Hulpnaalden of stekenhouder

Plaats een reactie