Eenvoudig Breipatroon Nijntje Pop [Tutorial]

nijntje is een schattig konijntje dat in de jaren 60 tot leven is gekomen dankzij de Nederlandse schrijver en tekenaar Dick Bruna. Sindsdien hebben heel wat peuters en kleuters kunnen genieten van de avonturen van nijntje. De boekjes van nijntje zijn lekker simpel getekend waardoor zelfs de jongste kinderen de verhaaltjes begrijpen.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Crochet Amigurumi Miffy Rabbit

Ben je gek op breien dan kun je nu zelf een kind superblij maken met een nijntje pop. Heb je een beetje ervaring met breien dan is het redelijk eenvoudig om een nijntje te breien. Je hebt er alleen de kleuren, wit, oranje en een beetje zwart voor het gezichtje voor nodig.

Nijntje heeft van oorsprong oranje kleren aan, maar voel je vrij hiermee te variëren. Dick Bruna koos zelf altijd voor primaire kleuren. De reden hiervoor is dat jonge kinderen die kleuren beter kunnen onderscheiden. Desondanks zie je nu ook regelmatig nijntjes in pastelkleuren voorbijkomen. De keuze is aan jou. 

14+ Beste Breipatroon nijntje pop

1. Breipatroon Nijntje (in dit bericht)

2. Breipatroon Nijntje (in dit bericht)

3. Nijntje gehaakt!

Maandag gaat Rineke misschien op kraamvisite bij het broertje van haar vriendin, wat ook dus weer het kindje is van mijn vriendin, en ook we…

4. Eekhoorn breien

Dit schattige eekhoorntje is gebreid door Sara Elizabeth Kellner van Rabbit Hole Knits. Het gratis patroon (in het engels) van dit leuke bosdiertje is te downloaden op Rabbitholeknits.com. Daar vind

5. Nijntje, lief klein konijntje

Nijntje: ze stond nog op mijn lijstje om te breien. Vanwege het overlijden van Dick Bruna gaf ik Nijntje voorrang op mijn andere plannen. Nijntje lijkt eenvoudig te breien (of haken of tekenen), maar niets is minder waar.

6. Miffy and her Balloon pattern by knitterbees

Here’s the pattern that i have created and have decided to share for free. Hope you guys enjoy knitting him as much as I did.

7. Gratis patroon Babyborn 43 cm.

8. Gebreid Konijn

Het patroon van dit schattige konijntje heb ik gevonden op: www.sarahyoude.com Het witte konijntje is 2…

9. Gratis haakpatroon: POP

Pop gemaakt door Zhaya Designs Amigurumi Klik hier voor het gratis haakpatroon LET OP! De site van Zhaya Designs geeft soms foutmeldingen. Gebeurt dit en lukt het je niet bij het patroon te komen? Ga dan rechtstreeks naar de site www.zhaya.de. Klik op Patterns en klik op Lilly daar vind je het haakpatroon van dit […]

10. Zelf maken met HAAKKATOEN

11. Zelf maken met HAAKKATOEN

12. Knuffeldoekjes voor….

Elephant snuggle crochet baby Olifant knuffeldoek haken baby

13. Patroon babymutsjes (van Fia Boer)

Fia heeft de afgelopen week hele leuke kleine mutsjes opgestuurd en ik heb haar om het patroon gevraagd en dat ook gekregen….zie bovenstaande. Misschien vind je het ook leuk om te breien……en je kunt natuurlijk eindeloos variëren. Zie hier haar resultaat…leuk he BEDANKT FIA…!

Plaats een reactie