Gratis Breipatroon Herentrui Met Kabels [Gratis download]

Wil je een mooie stoer uitziende trui breien voor een je partner, vader, opa of vriend, dan is een herentrui met kabels een hele goede keuze. Een kabeltrui ziet er niet alleen heel stoer uit, maar straalt ook een bepaalde elegantie uit. Je kunt de trui zelf breien met behulp van onze breipatronen voor een herentrui met kabels.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Learn to Knit a Men's Sweater

Veel mensen denken dat het breien van kabels moeilijk is, maar als je het breipatroon stap voor stap volgt, zul je zien dat het niet zo moeilijk is dat het lijk. Om kabels te breien moet je kabelbreinaalden gebruiken. Deze breinaalden hebben een deuk in het midden zodat je de kabels eenvoudig om elkaar heen kunt draaien. Het basispatroon is om twee kabels om elkaar heen te draaien, maar dat kun je verhogen tot zes kabels. Hierdoor kun je variëteit aanbrengen in je kabelpatroon. Bekijk de breipatronen voor een herentrui met kabels hieronder.

7+ Beste Breipatroon herentrui met kabels

1. Herfst / Winter

2. Patroon babyvestje kabels

Patroon voor het breien van een babyvestje. In het patroon staat de beschrijving voor de maten 56, 62 en 68. Dit patroon is vooralsnog alleen digitaal verkrijgbaar. Gedetailleerd patroon Iedereen, echt iedereen die kan breien, kan dit babyvestje maken! Het bestand bestaat uit 14 A4’tjes. Dat geeft al een beeld van hoe gedetailleerd de beschrijving is. Het patroon bevat veel foto’s omdat een beeld vaak duidelijker is dan veel tekst. Wie wil nou puzzelen op een patroon? Bij dit patroon hoeft dat dus niet. Het is pen voor pen beschreven en voorzien van veel tips. Ook voor een nette afwerking. Let op Als je een digitaal patroon bestelt, krijg je een e-mailbevestiging met de link naar het patroon (pdf). Om verspreiding van het patroon te voorkomen, kun je het één keer downloaden. Open de link alléén op een laptop of desktop, dan komt het patroon in de map downloads en kun je het later altijd terugvinden.

3. Fishtail / DROPS 125-24

4. Herentrui met kabels,deel 2: voorpand

Voor onze mannen: wij delen het patroon van een gehaakte herentrui met kabels en dit is deel twee, het voorpand. Succes..

5. Stoere herentrui breien (met gratis patroon)

Brei zelf een stoere herentrui met kabels. Moeilijk? Welnee, lees het patroon en brei zelf die mooie trui! Je hebt nodig ongeveer 800 gram garen die je met nld 5 kunt breien. Verder heb je 2 breinaal

6. Breipatroon Herentrui

7. Herentrui met kabels, deel 1: achterpand

Voor onze mannen: wij delen het patroon van een gehaakte herentrui met kabels en wij beginnen met het achterpand. Succes.

Plaats een reactie