Makkelijk Breipatroon Sjaal Dames [Beginnersuitleg!]

Er gaat niks boven een warme dikke sjaal om lekker in weg te kruipen. Wil je voor jezelf of iemand anders een mooie sjaal breien bekijk dan onze breipatronen voor damessjaals. Het breien van een sjaal is gelukkig niet zo ingewikkeld. Sterker nog het is een breiwerk dat voor elke beginner te maken is. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Ribbelsjaal (maar dan anders)


Ben je nog niet zo zeker van je kwaliteiten dan is een sjaal een perfect kledingstuk om mee te beginnen. Wil je graag een eenvoudige steek dan kies je bijvoorbeeld voor de ribsteek of de tricotsteek. Met de tricotsteek brei je een luchtige en elastische sjaal. Waar je ook op wil letten is het garen dat je gebruikt. Wil je voorkomen dat de sjaal kriebelt in je nek dan kun je het beste voor katoen of alpacawol kiezen. Beide zijn bovendien goed ademend. 

13+ Beste Breipatroon sjaal dames

1. Breipatroon Dames sjaal

2. Gratis patroon

Gratis breipatroon “Blue Winds” – Gebreide muts met bijpassende sjaal voor dames, gemaakt van Drops Big Merino wol – Drops Design ✓ Nieuwe ontwerpen ✓ Voordelig garens online ✓ Snelle service!

3. Breipatroon Sjaal voor dames

4. Breipatroon Dames sjaal

5. Breipatroon Dames sjaal

6. Breipatroon Dames sjaal

7. Breipatroon Dames sjaal

8. Breipatroon Dames sjaal

9. Breipatroon Dames sjaal

10. Breipatroon Ingenua Sjaal

Breipatroon Ingenua Sjaal – Deze warme en zachte sjaal is het perfecte accessoire voor de herfst en winter! De sjaal is gebreid met Katia Ingenua en is daardoor heerlijk warm en wollig. De verschillend gekleurde strepen maken de sjaal speels en leuk om te combineren met een leren jasje of je winterjas.Download het gratis breipatroon en brei zo’n heerlijke lange sjaal! Benodigheden: – Rondbreinaalden 6mm 60 cm lang – Katia Ingenua 1 bol in de kleuren: lila (kl. 28), denim blauw (kl 38), grijs (kl 42), mosterd geel (kl 47), licht blauw (kl 57) en perzik (kl 61) Let op: na het afronden van je bestelling en voldoen van de betaling (indien van toepassing), is dit downloadpatroon beschikbaar in jouw Wolplein-account. Je vindt het patroon, nadat je bent ingelogd, terug onder het kopje ‘Mijn digitale artikelen’.

11. Breipatroon Dames sjaal

12. Breipatroon Dames sjaal

13. Breipatroon Dames sjaal met noppenpatroon

14. Breipatroon Ronde sjaal en muts

Plaats een reactie