Makkelijk Breipatroon Katia [Brei inspiratie]

Katia is een winkel, tijdschrift en online platform voor iedereen die dol is op handwerken. Niet alleen kun je in het tijdschrift en op de website volop inspiratie opdoen, je kunt er ook alles kopen op het gebied van garen. Je kunt er stoffen kopen, maar ook breinaalden, garen en zelfs complete breikits. In deze kits zit alles wat je nodig hebt om een mooi breiwerk te maken, van garen tot naalden en zelfs het breipatroon. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Babytruitje Breien met Raglanmouw // Complete Tutorial (gratis patroon!)

We hebben een aantal van de leukste breipatronen van Katia voor je verzameld zodat je zelf aan de slag kunt. Kies bijvoorbeeld voor een mooie trui met een ouwewijvensteek. Dit is een steek waarmee je heel eenvoudig een mooi breiwerk kunt maken, omdat je af en toe een steek laat vallen is het heel snel klaar. Een andere optie is om te kiezen voor een ontwerp met de granny stitch. Hiermee maak je vrolijke lapjes die je samen kunt brengen om een mooi kussen, vest of tas te maken.

7+ Beste Breipatroon Katia

1. Sokken breien: zo krijg je een perfect paar met Jacquard Symmetric Socks

Leer sokken breien met dit gratis breipatroon van Katia. Met slechts 1 bol Jacquard Symmetric Socks brei je twee identieke sokken met een mooi kleurverloop!

2. Een lekker warm vest breien met Katia City!

Een lekker warm vest breien met Katia City!

3. Herfst / Winter

4. J64

5. Sjaal met franjes breien

Sjaal met franjes breien – Katia Flash breipatroon gratis Een warme sjaal met franjes breien kan nu eenvoudig met het Katia Flash breipatroon. Een gratis patroon dat ter beschikking is gesteld door Katia. Je breit de sjaal op breinaalden 9 mm en met 3 bollen Katia Flash. De sjaal op de foto is gebreid in kleur 40. Bestel gelijk 1 bol extra mee als je ook de muts wilt maken. Dit is een download patroon wat je zelf op je computer op kunt slaan. Je ontvangt van ons via de mail een link naar het patroon.

6. Ingenua sjaal

Sjaal breien met Katia Ingenua? Brei deze strepensjaal met het gratis patroon.

7. Sokken breien: zo krijg je een perfect paar met Jacquard Symmetric Socks

Leer sokken breien met dit gratis breipatroon van Katia. Met slechts 1 bol Jacquard Symmetric Socks brei je twee identieke sokken met een mooi kleurverloop!

Plaats een reactie