Eenvoudig Breipatroon Sjaal Zeeman [Beginnersuitleg!]

Zeeman is een winkel waar ieder van ons wel eens wat koopt, van theedoeken tot sokken, kinderkleren en schoonmaakmiddelen ze hebben het er allemaal. Ze hebben er bovendien een ruim assortiment aan wol en garen voor een redelijke prijs. Wat je misschien niet wist is dat je via Zeeman ook gratis breipatronen kunt bekijken.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Shop met mij in de zeeman garens September 2021

Er is een ruime keuze aan breipatronen voor truien, tasjes, kinderkleding en ook sjaals. We hebben hier een paar breipatronen voor sjaals van Zeeman voor je bij elkaar gebracht zodat je ze zelf thuis kunt maken. Het breien van een sjaal is een leuk project dat eenvoudig te realiseren is. Binnen een paar avondjes breien voor de tv heb je een mooie sjaal af waarmee je er lekker warm bij zit deze winter. Je kunt ook een sjaal breien als cadeau voor een bekende. Ben je dat van plan probeer dan vantevoren te ontdekken wat de favoriete kleur is van de jarige, dat maakt het een nog beter cadeau. 

7+ Beste Breipatroon sjaal Zeeman

1. Zeeman knutselplatform

2. Colshawl Claire handmade by juf Sas met gratis patroon

We kijken af en toe een paar afleveringen van Outlander op Netflix. Het verhaal gaat over tijdreiziger Claire en speelt zich af rond 1945. Claire en Frank beleven na de oorlog hun tweede huwelijksreis in Schotland in Inverness, een stad in de Schotse Hooglanden gelegen in de buurt van een oude stenen cirkel genoemd Craigh na Dun. Bij deze stenen reist Claire terug naar 1743. Daar komt Claire middenin de strijd tussen de Schotten en de Engelsen. Deze serie is gebaseerd op de boeken geschreven …

3. Gratis breipatroon: SJAAL

Sjaal voor hem gemaakt door Sew Wrong Klik hier voor het gratis breipatroon

4. Zeeman knutselplatform

5. Zeeman knutselplatform

6. Zeeman knutselplatform

7. Zeeman knutselplatform

Plaats een reactie