Gratis Breipatroon Heren [Tutorial]

Gebreide kleding is niet alleen voor dames of kinderen, ook voor heren zijn er heel wat leuke breipatronen die je kunt maken. Kies bijvoorbeeld voor een fijn vest met een sjaalkraag waar je man lekker in weg kan kruipen. Of wat dacht je van een traditionele Noorse trui die niet alleen heerlijk warm is, maar er ook nog eens heel mooi uitziet. Een andere keuze is de klassieke kabeltrui. Laat je niet afschrikken door het breien van kabels. Als je kabelbreinaalden hebt met een deuk erin zijn de kabels redelijk eenvoudig te breien. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Men Sweater knitting designs trending 2022 #knitting2022 #knittingformen

Wil je dat jouw man lekker warm de winter in gaat dan kun je natuurlijk ook een mooie sjaal en muts breien. Ontdek wat de favoriete kleur is van je partner is zodat je die kunt verwerken in een mooi zelfgemaakt cadeau. Maak de muts en sjaal van lekker zachte alpacawol of merinowol en je partner zal ze nog jaren met veel plezier dragen. 

18+ Beste Breipatroon heren

1. Breipatroon Heren trui

2. Breipatroon Stylecraft Highland Heathers Aran No. 9878 Heren mutsen en sjaals

Breipatroon Stylecraft Highland Heathers Aran No. 9878 Heren mutsen en sjaals – De Easy Knit patronen van Stylecraft zijn perfect geschikt voor wie nog niet zo lang breit. Dit patroon van twee herenmutsen en herensjaals is zo’n Easy Knit patroon. Shop je Stylecraft patroon en robuuste garen Highland Heathers Aran en steek je man (of jezelf!) in het nieuw met deze stoere ontwerpen. Let op: Het patroon is Engelstalig. Benodigdheden voor de ribbelmuts: – 1 bol Stylecraft Highland Heathers Aran 3747 Bracken – Breinaalden 4 en 5 mm – Kabelnaald Benodigdheden voor de ribbelsjaal: – 1 bol Stylecraft Highland Heathers Aran 3751 Loch, 3743 Gorse en 3747 Bracken – Breinaalden 4 en 5 mm – Kabelnaald Benodigdheden voor de kabelmuts: – 1 bol Stylecraft Highland Heathers Aran 3750 Grist – Breinaalden 4 en 5 mm – Kabelnaald Benodigdheden voor de sjaal bij de kabelmuts: – 1 bol Stylecraft Highland Heathers Aran 3751 Loch, 3744 Caim en 3750 Grist – Breinaalden 4 en 5 mm – Kabelnaald Let op: na het afronden van je bestelling en voldoen van de betaling (indien van toepassing), is dit downloadpatroon beschikbaar in jouw Wolplein-account. Je vindt het patroon, nadat je bent ingelogd, terug onder het kopje ‘Mijn digitale artikelen’.

3. Breipatroon Heren trui

4. Breipatroon Heren trui

5. Breipatroon Heren muts

6. Breipatroon Heren vest

7. Breipatroon Vest voor heren

8. Breipatroon Heren sjaal

9. Breipatroon Heren spencer

10. Breipatroon Heren muts

11. Breikraam, alles over breien en haken, breipatronen en haakpatronen

12. Breipatroon Muts voor dames of heren

13. Breipatroon Heren sjaal

14. Heren Trui Breien

Met dit patroon kan je een mooie, eenvoudige heren trui breien. De trui wordt gebreid met breikatoen, wij gebruiken hiervoor drie verschillende kleuren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om andere kleuren te gebruiken.

15. Breipatroon Heren vest

16. Pullover van katoen

17. Trilby met contrastboord, model ‘Boston’

18. Breipatroon Heren trui

19. Pullover van scheerwol, model ‘Marian’

Plaats een reactie