Makkelijk Breipatroon Disney Figuren [Video]

Disney staat al bijna een eeuw garant voor vermaak voor jong en oud. Het begon ooit met Mickey Mouse, maar door de jaren heen zijn er nog veel meer legendarische Disney figuren bijgekomen. Denk aan de grappige Goofy en Pluto, of Donald Duck met zijn gierige oom Dagobert Duck. En dat zijn alleen nog maar de klassieke Disney figuren, door de jaren heen zijn er nog veel meer leuke figuren bijgekomen. Denk bijvoorbeeld aan Aladdin, Ariël de kleine zeemeermin, Doornroosje of Buzz lightyear en Woody uit Toy Story.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

7 Oog Testjes Voor Mensen Met Goede Ogen!

We hebben een aantal leuke breipatronen voor Disneyfiguren voor je verzameld zodat je zelf thuis een prachtig cadeau kunt maken. Zowel kinderen als volwassen Disneyliefhebbers zullen enthousiast worden van een cadeau met daarop hun favoriete Disney figuur. Verwerk ze in kleding of iets leuks voor in huis, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

7+ Beste Breipatroon Disney figuren

1. Haakpatroon eenhoorn // nederlands haakpatroon unicorn

Nederlands haakpatroon voor het haken van deze schattige eenhoorn Na betaling kan je het pdf patroon downloaden Patroon is in Engels (VS), Duits en Nederlands **Buy 4 patterns and get 1 for free, use the discount code: GET1FREE Het patroon bevat beschrijving van de benodigde materialen, het is een geschreven patroon aangevuld met foto’s Je hebt basiskennis nodig van de meest voorkomende haaksteken Uitgaande van haaknaald 3,5 mm, met bijpassend garen, wordt de eenhoorn ca 25 cm ©️2018 Frisian Knitting – All rights reserved Het is niet toegestaan de patronen te kopiëren, aan te passen, te delen en of te verkopen

2. Grille C2C : spiderman et batman

Le partage continue !!!!

3. Grille C2C : spiderman et batman

Le partage continue !!!!

4. Elsa by barteletjess on DeviantArt

5. Grille C2C : spiderman et batman

Le partage continue !!!!

6. Snoopy Perler Kandi Pattern

Plaats een reactie