Gratis Breipatroon Voor Colsjaal [Brei inspiratie]

Ben jij zo iemand die wel houd van de winter, maar niet zo van de kou die ermee gepaard gaat? Dan zul je vast regelmatig een sjaal en een muts gebruiken. Het enige nadeel van een sjaal is dat ze vaak nog tocht en wind doorlaten. Wil je een echt warme sjaal dan kun je het beste kiezen voor een colsjaal. We hebben een aantal breipatronen voor een colsjaal voor je verzameld zodat je er deze winter wel echt warm bij zit. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

How to Knit this GORGEOUS Shawl! Easy Beginner Knitting Pattern

Wil je een extra warme coltrui dan brei je de col met een wat dikker garen, het liefst gemaakt van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan een fijne zachte alpacawol of goed isolerende merinowol. Voor een colsjaal heb je over het algemeen twee bollen wol nodig, kies je voor dik garen dan zal het iets meer zijn. 

Je kunt de colsjaal breien als een lange lap die je aan het einde aan elkaar maakt of je kunt de sjaal volledig rondbreien. Hiervoor kun je rondbreinaalden gebruiken.

7+ Beste Breipatroon voor colsjaal

1. poppenkleertjes breien voor baby born

Poppenkleertjes breien voor Baby born – Brei een prachtig Babypop setje

2. Babyvestje breien

Dit babyvestje is gebreid van 2 bollen Supersoft van de Zeeman. Het is geschikt voor een baby van 9 – 12 maanden. Maat 80 . …

3. Met breien steken opnemen

Met breien steken opnemen kan een lastig klusje zijn! Ik vertel je alles over steken opnemen aan de bovenkant, aan de zijkant van breiwerk en langs schuine kan.

4. Sjaal breien patroon ook geschikt voor beginners!

Patroon zonder afkortingen, met foto’s en een YouTube filmpje.

5. Trendy colsjaal breien

Een trendy colsjaal breien dit eenvoudige gratis breipatroon. Aan de slag!

6. Ribbelsjaal (maar dan anders)

7. Bepaal aantal steken breiwerk m.b.v. omzettingstabel

Plaats een reactie