Breipatroon Coltrui Dames [Gratis download]

Ben jij ook zo´n koukleum? Maak dan voor jezelf een heerlijk warme coltrui waar je in de winter lekker in kunt wegkruipen. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere slobbertrui gebreid met een tricotstreek zodat de trui lekker elastisch is. Maar je kunt er ook voor kiezen om een coltrui te breien met een mooi patroon zoals een kabelpatroon of kantpatroon. Wil je een trui die eruit ziet alsof hij van kant is gemaakt dan doe je dat met ajourbreien. Tijdens het breien ontstaat een gaatjespatroon dat voor een kanteffect zorgt. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Seersucker Stitch Knitting Pattern for Beginners

Wil je echt iets unieks dan kies je voor een trui gemaakt van mohair. Mohair is gemaakt van wol van de angorageit. Door de unieke samenstelling is de wol extra zacht en glanzend. Bovendien is het heel isolerend en duurzaam. Maak je een coltrui gemaakt van mohair dan zal het resultaat een heerlijk warme trui zijn waar je nog jaren plezier van zult hebben. 

7+ Beste Breipatroon coltrui dames

1. Breipatroon Trui

2. Coltrui breien voor dames

Met dit patroon kun je een gestreepte coltrui breien voor dames met raglan mouwen. Het niveau van dit gratis breipatroon is halfgevorderd tot gevorderd.

3. dames coltrui kobaltblauw

4. Stoere coltrui voor dames haken

Stoere coltrui voor dames haken – FairMade haakpakket Haak deze mooie, stoere coltrui voor dames met dit complete haakpakket. De trui wordt van boven naar beneden gehaakt. Doordat je alle panden en de mouwen direct aan elkaar haakt, hoef je de trui niet in elkaar te zetten en ontstaan er geen naden. Door het gebruik van het duurzame garen Fonty Nimbus wordt deze stoere coltrui voor dames een heerlijk item om elk najaar met plezier te dragen. Deze mooie damestrui is een ontwerp van Linda Modderman en is geschikt voor maat M – L. Linda heeft in het kader van ‘Twinning’ een gelijksoortige stoere coltrui voor meisjes ontworpen. Super leuk dus voor moeder en dochter! Inhoud haakpakket stoere coltrui voor dames haken: Benodigde garen Fonty Nibus FairMade magazine 1 Benodigdheden: Haaknaald nummer 4,5 en 5 Wolnaald

5. Trui

6. Gebreide coltrui

Fijngebreide stof Straight-fit model Getailleerd model Omslagkraag Korte mouwen Geribbelde afwerkingen Kledingstukken met het label ‘committed’ zijn producten die zijn gemaakt met duurzame vezels en/of productieprocessen, waardoor de gevolgen voor het milieu beperkt blijven. Het doel van Mango is om de implementatie van milieuvriendelijkere praktijken te ondersteunen, waardoor het aantal duurzame kledingstukken in de collectie toeneemt.

Plaats een reactie