Eenvoudig Breipatroon Meisjesvest [Video]

Een vest is een ideaal kledingstuk dat je makkelijk aan en uit kunt trekken. Hierdoor is het perfect voor levendige kinderen die het ene moment lekker binnen zitten te spelen met Barbies en het volgende moment op de trampoline in de tuin springen. Maak voor deze meiden een leuk veelzijdig meisjesvest in hun favoriete kleuren of patronen. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Classic child knitting cardigan with pockets. Knit a kids' sweater. Knitting pattern by SeventhSedge

Het fijne aan het breien van een meisjesvest is dat het eenvoudig te doen is op rechte naalden. Met de rechte breinaalden kun je het voorpand en achterpand maken. De mouwen kun je zowel op rondbreinaalden als met rechte pennen breien. 

Zorg er bij het maken van een meisjesvest voor dat je kiest voor een garen dat niet kriebelt. Wil je een heerlijk warme trui die niet kriebelt en bovendien goed vocht doorlaat dan kun je kiezen voor alpacawol. Ligt dit type wol een beetje buiten je budget dan kun je kiezen voor synthetische garen of katoen. Katoen is ook zacht en ademend, maar is minder warm. Het is daardoor zeer goed om te gebruiken voor het breien van een zomers vest. 

7+ Beste Breipatroon meisjesvest

1. Gratis breipatroon: MEISJESVEST

Klik hier voor het gratis breipatroon van Veritas om een meisjesvest te breien voro meisjes in de leeftijd van 8 jaar.

2. Breipatroon Vest

3. Breipatroon Vest

4. Breipatroon Meisjesvest

5. Breipatroon Vest

6. Breipatroon Meisjesvest

7. Breipatroon Meisjesvest

Plaats een reactie