Makkelijk Breipatroon Eenvoudige Dames Trui [Beginnersuitleg!]

Als beginnend breiliefhebber begin je waarschijnlijk eerst met een sjaal, maar al snel wil je andere breiprojecten maken. Je zou graag een dames trui willen breien, maar je weet niet hoe. Gelukkig hebben wij voor jou een paar handige breipatronen verzameld waarmee je eenvoudig zelf een dames trui kunt breien. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Hoe haak of brei je een trui of vest op maat, film met uitleg van juf Sas

Het lijkt misschien ingewikkeld om een dames trui te breien, maar dankzij de breipatronen wordt je stap voor stap begeleid. Hoe ingewikkeld de trui is hangt ook sterk af van de breisteek die gebruikt wordt. Kies je voor ajourbreien of een Fair Isle steek dan moet je goed opletten wat je doet en het breipatroon er altijd bij houden. Bovendien zal het je aardig wat tijd kosten. Wil je liever eenvoudig beginnen dan kun je kiezen uit de eenvoudige ribbelsteek ook wel ´garter stitch´ genoemd, of de tricotsteek. Dit zijn de meest eenvoudige, maar ook meest gebruikte steken voor het breien van een eenvoudige dames trui. 

7+ Beste Breipatroon eenvoudige dames trui

1. Gratis Breipatroon trui

2. Trui breien; #gratis #patroon eenvoudige #damestrui

Het wordt weer kouder! Dan is het natuurlijk altijd leuk om zelf een lekkere, warme #trui te breien (of brei nu alvast een trendy zomertrui). In dit artikel vind je een eenvoudig patroon voor een hip

3. Trui breien; #gratis #patroon eenvoudige #damestrui

Het wordt weer kouder! Dan is het natuurlijk altijd leuk om zelf een lekkere, warme #trui te breien (of brei nu alvast een trendy zomertrui). In dit artikel vind je een eenvoudig patroon voor een hip

4. Breipatroon Damestrui

5. Handgemaakte trui voor beginners: 10 eenvoudige haak- en breipatronen

Maak je allereerste handgemaakte trui met Katia! Hier vind je 10 eenvoudige haak- en breipatronen voor beginners die een trui willen leren maken.

6. Gehaakte Eurybia trui voor beginners

Maak deze prachtige gehaakte Eurybia trui, een leuk project voor beginners die meer uitdaging zoeken. Dit eenvoudige haakpatroon is gratis beschikbaar.

7. Gratis Breipatroon Ajour truitje Cocktail

Dit is zo’n heerlijk tijdloos truitje. In eenvoudige tricotsteek met aan de achterkant een prachtig stukje ajour steek. Smaakvol onder een jasje te dragen en een kleine verrassing als het jasje uitgaat. Scheepjeswol Cocktail is een heerlijke combinatie van katoen met acryl. Daardoor; licht, luchtig en vocht absorberend, heerlijk dus voor de zomer! Download het patroon en kies je kleur Cocktail! Nog nodig: voor maten 36/38 – 40/42 – 44/46 6-6-7 bollen Scheepjes Cocktail 7681 Wit, breinaald 3,5 mm, rondbreinaald 3,5 mm en een haaknaald 3,5 mm. Het gratis patroon kan direct hier gedownload worden.

Plaats een reactie