Babydeken Haken: Leukste 16x Haakpatronen (gratis)

Een babydeken haken is een haakproject waar zowel jij als de ontvanger veel plezier aan zullen beleven. De geboorte van een baby’tje is een bijzondere gebeurtenis, daar past dus ook een bijzonder cadeau bij. Niet alleen zul je de deken met liefde en aandacht maken, het is ook nog eens een cadeau waar mensen echt wat aan hebben. Je zult zien dat de babydeken jaren later nog gekoesterd word.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Babydekentje Haken 70×90 cm

Babydekentje haken 70x90 cm | Supermakkelijk & snel haken | Handleiding voor beginners

Je maakt een babydeken extra speciaal door het dekentje te personaliseren. Zet bijvoorbeeld de naam van de baby en de geboortedatum op het dekentje.

Als je een babydekentje gaat haken kun je het beste werken met natuurlijke garen zoals katoen of bamboe. Deze materialen geven voldoende warmte terwijl ze wel goed ademen. Kies een van de leuke babydeken patronen die we hebben verzameld.

14x Gratis Babydeken Patronen (met Afbeeldingen)

1. Gratis Haakpatroon Voor Schattige Babydeken

Babydeken om het gratis Nederlandse haakpatroon te bekijken en te beginnen met haken van deze schattige babydeken.

2. Haakpatroon Voor een Schattige Babydeken Met Bubbels

Haak een schattige babydeken met de bubbels steek! Coleta van Hees deelt haar patroon en geeft een handige tip over het aantal losse dat je moet haken.

3. Maak Zelf een Uniek Babydekentje Met Deze Gehaakte Patronen

In deze post vind je talloze inspirerende patronen om zelf een prachtig babydekentje te haken, ongeacht het gewenste formaat. Van eenvoudige beginnerspatronen tot prachtige gegrafische ontwerpen, deze lijst biedt voor ieder wat wils.

4. Maak Zelf een Stoer Dekentje Met Dit Haakpatroon!

“Ontwerp een stoer dekentje met het haakpatroon “Haakpatroon Dekentje Met Stoere Structuur”. Dit patroon gebruikt verschillende steken en technieken om een mooie textuur te creëren die zowel voor jongens als meisjes geschikt is.”

5. Haakpatroon Voor een Schattig Babydekentje Met Hartjes

De hartjes babydeken is een schattig patroon dat perfect is voor een meisje. Het verspringen van de hartjes geeft een leuk effect en maakt het patroon net iets anders dan het standaard hartjespatroon. Het formaat van de deken maakt het geschikt voor gebruik in de wieg of wandelwagen. Het patroon is gratis te vinden via de link en Josse vindt het leuk als je haar tagt wanneer je het dekentje maakt.

6. Haakpatroon Julia Deken: Eenvoudig en Geschikt Voor Beginners

Een simpel haakpatroon voor de Julia deken, met slechts lossen en vasten paarsgewijs, geschikt voor beginners. Het patroon is in het Nederlands beschikbaar en vereist 6 bollen Julia garen van de Zeeman en een haaknaald 7.

7. Wafelsteek Patroon Voor een Zachte Babydeken

Dit patroon voor een heerlijke zachte deken is gemakkelijk te volgen en haakt fantastisch fijn met Lang Yarn Merino 120. Het is een vrij simpel patroon en daarom erg prettig om te doen. Er staan geen hoeveelheden opzetlossen of toeren in het patroon, dus dat mag je helemaal zelf bepalen.

8. Haakpatroon Sterrendeken: een Dromerige Babydeken Haken

Dit haakpatroon voor een sterrendeken is perfect voor het maken van een zachte en dromerige babydeken. Het gebruik van Scheepjes Stone Washed garen in combinatie met byClaire cotton voor de rand geeft een prachtig resultaat. Het patroon is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde haaksters en bevat gedetailleerde uitleg van de “blanket stitch” en het haken van de rand.

9. Haak een Zachte en Warme Babydeken Met Deze Patronen

Het patroon voor de Super Zachte Deken is perfect voor beginners omdat het maar één steek vereist en snel gehaakt kan worden. Het is een veelzijdig patroon dat kan worden gebruikt voor een deken, een cape of zelfs een hoodie met capuchon voor je kleintje. Het patroon kan worden aangepast naar elke gewenste grootte en is gemaakt met het zachte garen Alaska van Katia.

10. Haak een Lieve Hartjesdeken

Haak een schattige hartjesdeken voor je kleintje met dit gratis patroon. Het patroon is goed uitgelegd en bevat duidelijke foto’s, waardoor het zelfs voor beginners goed te doen is. Het resultaat is een prachtige deken vol liefde!

11. Gratis Patroon: Babydeken Haken Met de Wafelsteek

Maak kennis met het gratis patroon van Studio Mojo voor een babydeken met de wafelsteek. Het patroon is eenvoudig en maakt gebruik van lossen en vasten, enkelvoudige vasten en minderen. Met 6 bollen Julia garen van de Zeeman en een haaknaald 7 kun je aan de slag en kun je deze gezellige deken maken voor de kleine.

12. Haakpatroon Voor een Simpele Babydeken Met Wafelsteek

Het patroon voor dit Simpele Babydekentje is perfect voor beginners en gevorderden die op zoek zijn naar een mooie, ontspannende haakuitdaging. Met de wafelsteek creëer je een prachtig effect en door de variatie van gewone en reliefstokjes krijg je een heerlijk doorhaak project! Met de hulp van een foto tutorial van Echtstudio is dit project gemakkelijk te volgen.

Plaats een reactie