Babydeken haken (17+ Gratis Haakpatronen)

Een babydeken haken is een haakproject waar zowel jij als de ontvanger veel plezier aan zullen beleven. De geboorte van een baby’tje is een bijzondere gebeurtenis, daar past dus ook een bijzonder cadeau bij. Niet alleen zul je de deken met liefde en aandacht maken, het is ook nog eens een cadeau waar mensen echt wat aan hebben. Je zult zien dat de babydeken jaren later nog gekoesterd word.

Babydekentje haken 70x90 cm | Supermakkelijk & snel haken | Handleiding voor beginners

Je maakt een babydeken extra speciaal door het dekentje te personaliseren. Zet bijvoorbeeld de naam van de baby en de geboortedatum op het dekentje.

Als je een babydekentje gaat haken kun je het beste werken met natuurlijke garen zoals katoen of bamboe. Deze materialen geven voldoende warmte terwijl ze wel goed ademen. Kies een van de leuke babydeken patronen die we hebben verzameld.

17+ Beste Babydeken Haakpatronen

1. babydeken haken met bubbels

De bubbel babydeken is erg gemakkelijk om te maken, je hebt hiervoor niet heel veel ervaring voor nodig. Het patroon met uitleg vind je hier.

2. Wafelsteek haken, echtstudio haaktip!

Onze haaktip van deze week; haak eens een deken met de wafelsteek! Een heerlijke steek met alleen maar stokjes, de variatie is dat je met gewone stokjes en reliefstokjes aan de slag gaat. Klinkt misschien wat ingewikkeld maar als je […]

3. Stoere V-Stitch babydeken haken gratis patroon

Zo dat was weer even geleden dat ik wat schreef… Sorry! Veel drukte op school (Pasen) en momenteel ook even met wat andere dingen bezig. Geen vervelende dingen maar wel tijd- en energierovend…

4. Haakpatroon dekentje met stoere structuur

Op het eerste gezicht lijkt deze gehaakte deken misschien moeilijk te haken, maar als je eenmaal door hebt hoe de steken werken, dan blijkt het reuze mee te vallen. Door de structuur krijg je een lekkere stoer uitstraling. Deze uitvoering is 112cm x 78cm, maar je kunt hem natuurlijk zo groot of zo klein maken als je wilt.

5. Call The Midwife babydeken haakpatroon

Het Call The Midwife Blanket patroon is een veelzijdig haakpatroon voor een babydeken, waar vele garens zich goed voor lenen.

6. Haakpatroon Babydeken Nella

Een Nederlands haakpatroon van de babydeken Nella. Wil jij deze ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Babydeken Nella .

7. Babydeken haken in wafelsteek

Babydeken haken in wafelsteek – haakpakket met gratis patroon Een babydeken haken in wafelsteek gaat super makkelijk met ons polulaire haakpakket. Je haakt het babydeken met het 100% biologische garen Borgo de Pazzi Giza op haaknaald 4 mm. Het babydeken wordt ca. 80 cm x 80 cm. Wil je het dekentje groter haken? Bestel dan een paar bolletjes Borgo de Pazzi Giza extra erbij. Het haakpatroon voor het babydeken ontvang je gratis bij je bestelling en kun je op jouw eigen pc downloaden.  Het dekentje op de foto is gehaakt in kleur 03. Liever een andere kleur? Dat kan natuurlijk ook. Kies bij je bestelling een van de voorgestelde kleuren of kies een kleur uit de collectie Borgo de Pazzi Giza en geef jouw kleur door in het vakje ‘opmeringen’ aan het eind van je bestelling. Inhoud haakpakket babydeken haken in wafelsteek: Benodigde garen Borgo de Pazzi Giza Gratis download patroon Benodigdheden (niet inbegrepen): Haaknaald nummer 4 Afmeting babydeken: ca. 80 cm x 80 cm

8. Haakpatroon Babydeken in Suzette Steek

Een gratis Nederlands haakpatroon van een babydeken. Wil jij dit patroon ook haken? Lees dan verder over het haakpatroon babydeken in Suzette Steek.

9. Haakpatroon Babydeken

Een gratis Nederlands haakpatroon van een babydeken. Wil jij dit patroon ook haken? Lees dan verder over het haakpatroon babydeken.

10. Haakpatroon Vintage Babydeken

Een gratis Nederlands haakpatroon van een vintage babydeken. Wil jij ook zo een mooie vintage babydeken haken? Lees dan verder

11. Haakpatroon Julia Deken

Een gratis Nederlands haakpatroon van de Julia Deken. Wil jij deze Julia deken ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Julia Deken .

12. Haakpatroon Ruiten Babydeken

Haakpatroon Ruiten Babydeken – Een gratis Nederlands haakpatroon van een katoenen babydeken met ruiten. Wil jij deze babydeken ook haken? Lees dan verder

13. Superzachte baby-deken haken..!

Deze lieve baby-deken heb ik gemaakt met Lang Yarns Amira en Lang Yarns Amira Color. Dit prachtige garen van Lang Yarns voelt zó zacht aan!

14. Wiegdekentje haken als kraamkado, een uniek cadeau

Wiegdekentje haken als kraamkado: Hoe leuk is een zelfgehaakt kraamkado? Een uniek dekentje voor een uniek kindje. Hier vindt je inspiratie en een patroon

15. Daisy Farm Crafts

Hello crochet friends! Hannah here. I’m calling this the Speckled Moss Baby Blanket because I love how just doing one…

16. Babydekentje haken

Een favoriet haakproject; babydekentje haken of ledikantdekentje haken . Aanstaande moeders, jonge oma’s en hakende vriendinnen komen regelmatig in de winkel om het perfecte garen en perfecte patroon uit te zoeken voor dit bijzondere project. Het is uiteindelijk altijd een kwestie […]

17. Haakpatroon Chunky Deken

Een gratis Nederlands haakpatroon van een Chunky deken. Wil jij deze deken ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Chunky Deken .

18. Haakpatroon Super Zachte Deken

Een gratis Nederlands haakpatroon van een super zachte deken. Wil jij deze deken ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Super Zachte Deken .

Plaats een reactie