Kinderponcho Haken (16+ Gratis Haakpatronen)

Het is heel lastig om kleding te vinden die kinderen graag dragen en ook nog eens praktisch is. Kinderen zijn het ene moment lekker aan het kleuren, maar het volgende moment rennen ze door de tuin. Het is dan ook fijn dat ze kleding hebben die snel aan en uit kan. En het is nog beter als ze de kleding zo leuk vinden dat ze de kledingstukken niet zomaar rond laten slingeren.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Kruidvat - Kinderponcho haken

Daarom is een kinderponcho een ideaal kledingstuk. Je kunt een kinderponcho snel even aanschieten als je naar buiten gaat, maar ook eenvoudig weer uitdoen als je het warm krijgt. We hebben een aantal patronen voor je verzameld zodat je zelf een kinderponcho kunt haken. Wil je dat de poncho het favoriete kledingstuk wordt van je kind dan kun je samen de kleuren van de poncho bepalen. Bovendien kun je er nog een paar pomponnetjes en flosjes aanmaken zodat je kind supertrots de deur uit gaat tijdens het dragen van deze poncho. 

16+ Beste Kinderponcho

1. Haakpatroon Kinderponcho

Een gratis Nederlands haakpatroon van een kinder poncho. Wil jij deze poncho ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Kinderponcho .

2. Baby- en Kinderponcho Haken

babyponcho, kinderponcho,kinderponcho haken, babyponcho haken, haken, gehaakte kinderponcho, gehaakte babyponcho, haakpatroon kinderponcho, haakppatroon babyponcho,action, pompomcakeyarn, poncho, poncho haken,

3. Poncho Boho

4. Vrolijke kinderponcho haken

Vrolijke kinderponcho haken

5. Haakpatroon Kinderponcho

Een gratis Nederlands haakpatroon van een makkelijk te haken kinderponcho. Wil jij ook een leuke kinderponcho haken? Lees dan snel verder over het patroon.

6. Gehaakte kinderponcho

Gratis patroon van een gehaakte kinderponcho. Eenvoudig te maken, geschikt voor beginners. Meer gratis patronen op knitkids.nl.

7. Gratis Patroon

8. Kruidvat

9. Gratis Patroon

10. Kinderponcho

wol, wolwinkel, haken, breien, visserstrui, katoen, wol, Zeeland, Arnemuiden, wolgeschäft, stricken, häkeln

11. Gratis Patroon

12. Haakpatroon Kinderponcho

Een gratis Nederlands haakpatroon van een makkelijk te haken kinderponcho. Wil jij ook een leuke kinderponcho haken? Lees dan snel verder over het patroon.

13. Kinderponcho haken

Wat vind ik het toch heerlijk om iets gezelligs te gaan doen als het van dat regenachtige weer is. Schrijven, knutselen met de kinderen, een spelletje spelen, maar ook haken vind ik heel erg leuk om te doen. Zo besloot ik om wat leuks te gaan haken voor mijn dochtertje Nienke. Ik had van alles in gedachten, en het is een mooie granny poncho geworden. Zoiets had ik nog nooit gemaakt, dus dat was even spannend. Maar ooh, wat verslavend als je n keer bezig bent! Granny kinderponcho haken Ik dacht dat het behoorlijk ingewikkeld zou zijn, maar dat viel reuze mee. Zelfs voor als je net begint met haken, is dit een heel leuk project. Je bent er alleen wel eventjes zoet mee. Garen van Phildar in vrolijke kleuren Het zijn geen herfst kleuren die ik heb gebruikt, maar vrolijke kleurtjes. Allemaal van Phildar – Partner 3,5. Voor de basis heb ik gekeken naar dit filmpje KLIK . Het wordt hier goed en duidelijk uitgelegd. Om de aantal toeren heb ik een zilverkleurig glimdraadje toegevoegd. Ik vond het net even iets meer hebben. Pompoms maken Pompoms kun je heel eenvoudig maken met een Pompom maker. Het koord waar de Pompoms aan hangen, heb ik gevlochten. Met naald en draad heb ik de Pompoms aan het koord bevestigd. En weet je hoe je ze zo lekker zacht krijgt? Hang ze even boven de damp van gekookt water. Bijvoorbeeld boven de waterkoker. Beetje kneden in je hand, en je hebt heerlijke zachte bolletjes voor aan je poncho. Om de poncho helemaal af te maken kun je er voor kiezen om er leuke kwastjes aan te maken. Doe wat je leuk lijkt. Mocht je na het zien en lezen van deze blog nou denken: Dit wil ik ook gaan maken, stuur je me dan even een foto als de poncho klaar is? Lijkt me leuk! Liefs, Anita

14. Poncho Maysam

Voor mijn jongste kleindochter ook een poncho, ditmaal met col. Eigen ontwerp; 2 rechthoekige lappen gehaakt, 34 steken, 1e en laatste rij stokjes, de rest gekruiste stokjes ( eerst tweede stokje haken dan eerste stokje haken) hals afgewerkt met stokjes in boordsteek (reliëfstokje en gewoon stokje) bloem gehaakt, houten knoop als hart……… Ze is er heel blij mee…… De maat is aan te passen door de lengte vanaf op de schouder tot aan de pols te meten, altijd een even aantal steken opzetten, 1e stokje is 3 lossen, laatste is een stokje.

15. Meisjes poncho

Meisjesponchi breien? Bekijk dan het gratis breipatron in dit blog!

16. Baby- en Kinderponcho Haken

babyponcho, kinderponcho,kinderponcho haken, babyponcho haken, haken, gehaakte kinderponcho, gehaakte babyponcho, haakpatroon kinderponcho, haakppatroon babyponcho,action, pompomcakeyarn, poncho, poncho haken,

17. Vrolijke kinderponcho haken

Vrolijke kinderponcho haken

Plaats een reactie