Cal Deken Haken (20+ Gratis Haakpatronen)

CAL is een Engelse term die staat voor ‘Crochet Along’. In het Nederlands betekent het ‘Haak mee’. Een CAL patroon is dan ook een patroon wat je tegelijkertijd met anderen haakt. Dat hoeft niet per se bij elkaar te zijn, maar het kan ook op afstand. Het idee achter deze manier van haken is dat je samen tips en ideeën uitwisselt en een gevoel van saamhorigheid krijgt. In de meeste gevallen worden CAL patronen in delen uitgebracht zodat iedereen met hetzelfde bezig is. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Part 1 Crochet Over Brook Baby Blanket Free CAL

CAL patronen worden vaak gedeeld in specifieke Facebookgroepen waar alle hakers met elkaar communiceren over de dingen waar ze tegenaan lopen en de resultaten. Het is een leuke manier om mensen te leren kennen en meer te leren over haken. Vaak wordt gekozen voor een CAL deken omdat dit een mooi groot project is. We hebben een aantal patronen voor het haken van een CAL deken voor je verzameld. De patronen komen in zijn geheel zodat je eraan kunt beginnen wanneer het jou uitkomt. 

7+ Beste CAL deken

1. Restjes deken haken

Are you looking to make a crochet scrap blanket, using a pretty stitch? Then I think…

2. Haakpatroon Mexicaanse Deken

Een gratis Nederlands haakpatroon van een prachtige Mexicaanse deken. Het patroon van de deken is niet ingewikkeld, dus je kan zo aan de slag!

3. Schoenstricken CAL deken

In het najaar van 2013 begon men in Duitsland met een crochet along van deze babydeken. Met elk weekend twee delen en in totaal zo’n 20 toeren per weekend, hadden ze in een noodvaart deze dek…

4. Scheepjes CAL 2016 Last Dance on the Beach

De Scheepjes CAL 2016, Last Dance on the Beach, is een ontwerp van Marinke Slump. In 3 verschillende kleurstellingen te koop en geweldig leuk om te haken.

5. Spice of Life Crochet-Along

Gratis haakpatroon deken – Spice of Life CAL Een Crochet-Along (CAL) is een project waarbij heel veel vrouwen (en een enkele man) elke week een stukje patroon krijgen dat ze dan met hun eigen kleuren en materialen in hun eigen huis zelf maken op de grootte die ze willen. Foto’s van hun proj …

6. Stylecraft Queen CAL mozaïek haken

Haak mee met de nieuwste Stylecraft CAL Queen Blanket met ons garenpakket. Een kleurrijke deken gehaakt in mozaiek haaktechniek.

7. Home Isle deken

Plaats een reactie