Babyslofjes haken (20+ Gratis Haakpatronen)

Als iemand in je omgeving zwanger wordt is de grote vraag, wat ga je die persoon cadeau geven als het baby’tje eenmaal geboren is. Je kunt net als de rest van je vrienden en familie een cadeau kopen in de winkel, maar is het niet veel leuker om zelf een cadeautje te haken. Er zijn heel wat haakwerkjes waar je uit kunt kiezen, maar babyslofjes is wel een van onze favorieten.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Bianca Crochet Baby Booties

Blijf jij in een schoenenwinkel ook altijd even hangen bij die kleine schattige babyschoentjes en slofjes. Hoe leuk is het dan ook om zelf van die kleine schattige slofjes te maken. Ze zien er niet alleen heel schetig uit, ze zorgen er ook nog eens voor dat de kleine babyvoetjes van het pasgeboren kindje lekker warm blijven. Je kunt gaan voor traditioneel blauw of roze, maar je kunt natuurlijk ook een ander vrolijk kleurtje kiezen. Leef je uit met onze leuke patronen voor babyslofjes.

20+ Beste Babyslofjes Haakpatronen

1. Babyslofjes haken? Kijk hier voor een gratis patroon!

de leukste babyslofjes haken? Je vindt hier het patroon gratis!

2. Haken: patroon babyslofjes

patroon babyslofjes babyslofjes haken

3. Babyslofjes

  Vaker haakte ik al sloffen in de maten van onze meiden, de patronen hiervan verzon ik zelf. Voor babyslofjes vond ik dat toch wat lastiger. Sowieso heb ik hier geen babyvoetjes bij de hand om de slofjes op aan te passen, maar het is toch ook wel even wat anders. Al een tijdje zocht ik naar een leuk patroon voor babyslofjes. Babyvoetjes werken meestal niet zo mee bij het aandoen van slofjes of schoentjes, weet ik uit ervaring. Bovendien gaan babysokjes en -schoentjes vaak snel uit. Het is dus wel belangrijk dat het voetje gemakkelijk in het slofje kan en het goed om de enkel sluit. Bij deze slofjes is dit het geval. Ik haakte ze met een Scheepjes Softfun.Zijn ze niet superschattig? Het patroon van de babyslofjes kun je kopen in de webwinkel van Leafs Creations. En mocht je nog op zoek zijn naar leuke sloffen in een grotere kindermaat? Kijk dan eens op mijn pagina met Gratis haakpatronen.

4. Haakpatroon Babyslofjes 6 tot 12 Maanden

Een gratis Nederlands haakpatroon van babyslofjes voor een baby van 6 tot 12 maanden. Wil jij ook warme babyslofjes haken?

5. Gratis haakpatroon: BABYSLOFJES

Babyslofjes of baby booties gemaakt door Angels Handmade Klik hier voor het gratis haakpatroon

6. Je zocht naar Babyslofjes

Haakpatronen – Informatie over haken – Reviews over haakboeken

7. Haakpatroon Babyschoentjes

Een gratis Nederlands haakpatroon van babyschoentjes voor 0 tot 12 maanden. Wil jij ook deze lieve babyschoentjes met kanten randje haken?

8. Haakpatroon Babyslofjes Arnbjörn

Een gratis Nederlands haakpatroon van een babyslofjes. Wil jij deze babyslofjes ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Babyslofjes Arnbjörn .

9. Haakpatroon Babyslofjes

Een gratis Nederlands haakpatroon van Babyslofjes. Wil jij ook leuke babyslofjes haken? Lees dan verder over het haakpatroon op haakinformatie.nl

10. Haakpatroon babyslofjes en berenmuts

Ik ben verslaafd geraakt aan het haken van babyslofjes, ze zijn zo schattig en je hebt lekker snel resultaat ;), super leuk als new born cad…

11. HAKEN: EENVOUDIGE BABYSLOFJES

diy; haken; baby; slofjes; babyslofjes; babysokjes; sokjes; patroon; gratis; simpel; kraamcadeau; kraamkado; sloffen;

12. Babyslofjes haken is heel eenvoudig met deze video tutorial

Babyslofjes haken is heel eenvoudig met deze video tutorial

2 gedachten over “Babyslofjes haken (20+ Gratis Haakpatronen)”

Plaats een reactie