Tunisch Deken Haken (7 Gratis Haakpatronen)

Tunisch haken is een hele bijzondere haaktechniek, of moeten we zeggen breitechniek. Tunisch haken is van allebei een beetje. Je werkt net als bij haken met één naald met een haakje, maar je zet je steken op de naald net als bij breien. Voor Tunisch haken gebruik je een zogenaamde Tunische haaknaald. Er zijn drie verschillende soorten, een haaknaald met één haakje, een haaknaald met twee haakjes en een Tunische haaknaald met een verwisselbare kabel.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Tunisch Haken: Honingraatsteek

❤️ ♥️ #handmade #crochet #Iedereenkanhaken #Woondeken#entrelac#Tunisch #blokjesdeken#blanket#haken

In deze video leg ik uit hoe je de tunische honingraatsteek haakt. Ik wens je veel plezier toe met haken! :) Lees alles

Gebruik je een haaknaald zonder kabel dan ben je een beetje beperkt als het gaat om de breedte van je haakwerk. Kies je voor een Tunische haaknaald met kabel dan kun je grotere projecten maken. Met Tunisch haken krijg je een heel bijzonder resultaat. Je kunt deze haaksteek gebruiken voor tal van haakwerkjes. Bekijk hier onze haakpatronen. 

7+ Mooie Tunisch deken patronen

1. Restjes Deken Haken

In het artikel Tunisch deken haken ga ik in op hoe je een deken kunt haken met restjes wol. Je hebt hiervoor niet veel wol nodig, dus het is een ideaal project om te doen met wol die je nog over hebt van andere projecten. Het is ook een leuk project om samen met kinderen te doen, want je kunt allerlei verschillende kleuren en motieven gebruiken.

2. Droomdeken Wolplein

Droomdeken Wolplein is een blog die gespecialiseerd is in het haken van Tunische dekens. Op deze site vind je alles wat je nodig hebt om een prachtige, unieke Tunische deken te haken. Er staan ​​patronen, video’s en foto’s die je stap voor stap kunt volgen, zodat je precies weet hoe je de deken moet maken.

3. Tunisch Haken

In deze blogpost leer je hoe je een Tunisch deken haakt. Dit is een uniek project waarbij je niet alleen een mooie deken maakt, maar ook iets leert over het Tunische haakstijl. Het haken van een Tunisch deken is niet heel moeilijk, maar het kost wel wat tijd en geduld. Je moet namelijk veel verschillende steken leren en toepassen. Maar als je eenmaal doorhebt hoe het werkt, is het heel erg leuk om te doen!

4. Een Mooi Gebaar Spiraal

Hallo! Wat leuk dat je dit blog leest! Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om een spiraal te haken. Wil je een patroon zonder advertenties? Koop dan het patroon voor maar €4.99! Met dit aankoopbedrag steun je mij ook om een nieuw bolletje wol te kopen!

5. Tunisch Haken; de ‘knitstitch’

Tunisch haken is een ware rage in de haakwereld! Het is een leuke afwisseling op het gewone haken en het resulteert in prachtige creaties. Dit jaar hebben we al een snoepkussen gehaakt met DMC-garens, een tas, een vest en nog veel meer. Kom jij ook tunisch haken?

6. Tunisch Haken Leren Voor Beginners

Als je net begint met het haken van dekens, kan het een beetje intimiderend zijn om te proberen een Tunisch deken te haken. Maar als je leert hoe je de basis Tunische steek moet doen, is het niet moeilijk en kun je zelfs een aantal prachtige creaties maken. Om te beginnen moet je ervoor zorgen dat je alle benodigde materialen hebt. Je hebt een haaknaald nodig die geschikt is voor het garen dat je gaat gebruiken en een paar bolletjes garen. Kies een kleurcombinatie die je mooi vindt of ga voor één kleur als je dat liever hebt. Wanneer je alle benodigdheden bij elkaar hebt, is het tijd om te leren hoe je de basis Tunische steek moet doen. Er zijn verschillende manieren om deze steek te maken, maar we leren je hier de meest eenvoudige manier. Eerst moet je een aantal losschakels maken met

7. Gratis Haakpatroon Kust Gehaakt Picknick op het Strand

De Picknick op het Strand-deken is een prachtig ontwerp van de bekende ontwerpster en is verkrijgbaar in zeven delen. Volg de link om de Engelstalige versie te lezen en de verschillende delen te bekijken. Laat je verrassen door de creativiteit en kleurrijke patronen!

Plaats een reactie