Makkelijk Breipatroon Peuter Muts [Stap voor Stap]

Er is niets schattiger dan kleertjes voor baby´s en peuters, zeker als je ze zelf maakt. Wil je een breiwerk maken dat niet teveel werk kost, maar er wel superleuk uitziet dan kun je een peuter mutsje breien. Kies hiervoor één van de leuke breipatronen die we voor je hebben verzameld en binnen één of twee avondjes breien heb je een superschattig cadeau voor een peuter. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Muts breien voor beginners - Breimeisje.nl

Kies voor een leuke kleurrijke muts of maak een muts met daarop een geinig beestje en schattige oortjes. Je kunt bovendien heel eenvoudig een dierengezichtje maken door die erop te borduren of naaien. 

Let er wel altijd op dat je voorkomt dat er draadjes of knoopjes los kunnen komen. Peuters willen alles in hun mond stoppen, dus ook de knoopjes van een muts. Zorg er bovendien voor dat je gebruikmaakt van garen die lekker warm zijn zodat het kindje het niet te koud krijgt. 

20+ Beste Breipatroon peuter muts

1. Engels Nederlands Haakpatroon Baby / Peuter Tulband Muts

Engels + Nederlands geschreven Patroon © Knits For Kids. Geen eindprodukt, geen garens inbegrepen. Bij het downloaden van het patroon kunt u kiezen uit de Engelse of de Nederlandse versie. – 5 pagina’s in 1 PDF met een uitgebreide beschrijving toer-voor-toer en foto’s. – Van 0 t/m 36 maanden (3 jaar) De gebruikte garens in dit patroon zijn door Knits for Kids gekozen, maar u kunt met dit patroon uw creativiteit aanspreken en een eigen unieke muts maken. Materiaal: Het patroon is gemaakt voor haaknaald 6 mm. Garens die ik gebruikt heb Phildar Phil Aventure 90% Acryl en 10% Alpaca De patronen zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik. Het is niet de bedoeling om het patroon te verspreiden op blogs of andere sites, ook niet door middel van e- mailen. U mag uw voltooide artikelen, gemaakt van dit patroon verkopen, op voorwaarde dat u in de omschrijving een link naar mijn winkel zet voor het patroon: https://www.etsy.com/nl/shop/ElodyKnitsforKids

2. Toddler Pompom Beanie Hat | A free pattern {Knitting}

The new beanie hat season has officially started , whoohoo! And Baby MiH is the first one to have a new hat – mine is being knitted at …

3. Breipatroon Muts

4. Breipatroon Kinder muts

5. Breipatroon Poncho wanten en muts

6. Muts breien patroon voor 7 maten 🍂

Patroon muts en sjaal breien is gratis! Wil je liever een papieren boekje dan een digitale download, dan betaal je alleen verzendkosten.

7. Breipatroon Kinder muts

8. Breipatroon Jongenstrui met smiley

9. Warme muts

Voor jongste haakte ik een lekker warme col voor bij haar gele jas. Omdat zij ook graag mutsen draagt in de winter, bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn als ze bij de warme col een bijpassende muts zou hebben. Ik puzzelde wat, haakte wat rondes, trok ze weer uit, begon weer opnieuw en was eigenlijk heel blij met het resultaat. En jongste gelukkig ook, al zou je daaraan kunnen twijfelen als je haar gezichtsuitdrukking hier ziet. ;-) Het filmpje op de iPad was té spannend, haha. Het patroon van de col vind je in mijn blogbericht Warme col. PATROON WARME MUTS Ik haakte de muts op maat voor onze 9-jarige dochter. De omtrek van de muts is 45/46 cm en de afstand van boven naar beneden is 19/20 cm. Wil je ‘m kleiner hebben, start dan bij ronde 1 met bijvoorbeeld 1 steek minder. Wil je ‘m groter hebben, begin dan bij ronde 1 met een steek meer. Met deze steek rekt de muts best een beetje mee, haak ‘m dus niet te groot. Nodig: 1 bol Julia (Zeeman) haaknaald 8.0 stopnaald evt. een leren label (Mez11) Start met een magische ring. 1. 1 l, 10 hst in de ring, sluit de ronde met 1 hv in het 1e hst (10). Keren. 2. 1 l, in elke steek van de vorige ronde haak je (1 v – 1 st), sluit de ronde met 1 hv in de 1e v (20). Keren. 3. 1 l, haak in elke v van de vorige ronde (1 v – 1 st), de st van de vorige ronde sla je over, sluit de ronde met 1 hv in de 1e v (20). Keren. 4. 1 l, in elke steek van de vorige ronde haak je (1 v – 1 st), sluit de ronde met 1 hv in de 1e v (40). Keren. 5. 1 l, in elke v van de vorige ronde (1 v -1 st), de st van de vorige ronde sla je over, sluit de ronde met 1 hv in de 1e v (40). Keren. 6-17. herhaal 5. 18. 1 l, in elke v van de vorige ronde (1 v -1 st), de st van de vorige ronde sla je over, sluit de ronde met 1 hv in de 1e v en hecht af.

10. Patroon elfenmuts

Alleen recht en averecht, ook geschikt voor beginners!

11. Breipatroon pandamuts

Over enkele maanden zijn in Nederland echte pandaberen te zien in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Met deze muts lijkt jouw kind net een beetje een panda.

12. Breipatroon Muts

13. Babykleertjes naaien met gratis patronen

Babykleertjes naaien en gratis patronen vind je bij Voor Nopo (gratis) . Je vindt er bruikbare patronen voor babykleertjes die makkelijk zijn te downloaden.

14. Breipatroon Muts

15. Breipatroon Muts

16. Zelf een muts haken? Een gratis patroon vind je hier

Haak een warme muts in een uurtje. Voor de beginnende haker heel goed te doen!

17. Breipatroon Muts

18. Breipatroon Jongens trui

19. Hoe haak je een passende muts!?

Hoe Haak je een Muts in de goede Maat?

20. Gebreide hoed Kids Winter Hoed Gebreide Muts Pom Pom Hoed

Wie liet de muizen uit?:) Dit is handgebreide schattige pom pom hoed met twee mooie gehaakte MICE appliques genaaid op. Kinderen zullen het geweldig vinden! Kies uw maat en kleur met behulp van het vervolgkeuzemenu. Beschikbare maten: -Peuter 18-20″ -Kind 19-21″ -Tiener 20,5-22″ -Vrouwen 22-23″ Beschikbare kleuren: -Rood (uitgelicht) -Groen -Geel -Roze -Blauw -Zwart Gemaakt van wol acryl garen mix. Hoed is GEMAAKT OP BESTELLING! Lees het beleid van mijn winkel over verzending en doorlooptijd: https://www.etsy.com/nl/shop/2mice/policy ——————————————————————————————————– Als je de hoed leuk vindt, maar je wilt een andere kleur of maat, laat het me dan weten! Bestellingen op maat zijn altijd welkom! Kijk hier eens naar andere hoeden: https://www.etsy.com/nl/shop/2mice?section_id=11788032 Bekijk hier alle items van 2mice shop: https://www.etsy.com/shop/2mice ONDERHOUDSINSTRUCTIES – handwas in koud water aanbevolen, overtollig water kan worden verwijderd door de hoed in de handdoek te rollen, plat te leggen om te dray. Al mijn items worden gemaakt in een rook- en huisdiervrij huis.

21. Knitting

Plaats een reactie