Gratis Breipatroon Konijn [Tutorial]

Een konijn is een superschattig dier dat bij veel kinderen populair is. Ken jij een kind dat dol is op konijnen dan kun je een konijn knuffel breien als verjaardagscadeau. Knuffels breien is niet altijd even makkelijk, maar omdat konijnen meestal maar één kleur hebben hoef je maar met één of twee kleuren te breien. Dat betekent dat je ook als beginnende breier aan de slag kunt met het maken van een leuk konijntje. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Rabbit patterns | Ideas for children's knitting | Knitting Patterns 💜

Wil je echt een bijzonder konijn maken dan kies je voor een extra zacht garen zoals mohair. Met deze wol, gemaakt van het haar van mohairgeiten maak je een knuffel waar je als kind uren mee kunt knuffelen. 

Het gezichtje van het konijn wordt meestal niet direct in het patroon verwerkt. Je kunt die er zelf op borduren. En wil je echt realistische oogjes dan kun je die in de hobbywinkel kopen en er zelfs op naaien.

13+ Beste Breipatroon konijn

1. Breipatroon Konijntjes

2. Breipatroon Konijn

3. Breipatroon Babyvestje met konijn

4. How to knit a bunny rabbit baby

Knit a bunny rabbit – download your free knitting pattern to knit an Easter bunny by Claire Garland of Dot Pebbles, with easy step by steps and DIY tutorial

5. Breipatroon Knuffel konijn

6. Breipatroon Konijn, Snel, Makkelijk en Leuk om te Maken!

Met dit Leuke Breipatroon Konijn maak je Snel & Makkelijk een Super Schattig Konijntje. Leuk voor de kinderen en Super met Pasen!

7. Breipatroon Konijntjes

8. Kerstknuffels

Oeps, ik blog een beetje aan de late kant vandaag! Het was vanavond weer Brei- en Haakclub in onze winkel en zooo gezellig. Maar voor ik dan het atelier én de winkel weer aan kant heb gesleept is het wel laat op de avond. Ik geniet nog wel een beetje na van een heerlijk avond. ( dit jaar nog 1 keer op donderdag 15 december) Vaak blogde ik al over de schattige knuffels van Little Cotton Rabbits. De schattige muisjes, konijntjes en andere knuffelbeestjes zijn aandoenlijk lief. Wat te denken van dit lieve muisje met haar Kerstjurkje? Of dit konijntje? De patronen van deze knuffels zijn te koop op Etsy en Ravelry. De verschillende jurkjes, truitjes en vestjes verhogen de schattigheid! Zo kun je ook het patroon voor 14 verschillende jurkjes kopen, zie hier. (inclusief de Kerstjurkjes of dat schattige kant-jurkje) Of voor de Jongetjes: een truitje (plus een vestje) voor elk seizoen! Bestel hier De patronen zijn alleen in het Engels verkrijgbaar en zijn ook alleen via bovenstaande links te koop (ik heb/verkoop ze dus ook niet, ben er wel verliefd op!). De knuffels worden plat gebreid en later in elkaar genaaid (wat ongeveer de helft van het werk is). Ik vind deze knuffels onweerstaanbaar en ik denk dat veel grote en kleine kinderen (zoals ik) blij zullen zijn met zo´n lieve knuffel als kerscadeau. Nog een keer de links waar je de patronen kunt kopen: Etsy Ravelry (alle foto´s zijn van Little Cotton Rabbits. Volg ook eens Julie´s blog, waar ze ook vertelt over haar persoonlijke leven met haar autistische zoon – de moeite waard!)

9. Gratis breipatroon gebreid konijn voor kinderen van Knitkids.nl

Gratis breipatroon van een konijn, geschikt voor kinderen om zelf te breien. Met beschrijving. Meer patronen op Knitkids.nl.

10. Jurkje voor Konijn

Voor het jurkje: lichtblauwe wol restje rode wol restje witte wol 1 knoopje breinaalden nr. 3 Zet met lichtblauw …

11. Breipatroon konijn

12. Gebreid Konijn

Het patroon van dit schattige konijntje heb ik gevonden op: www.sarahyoude.com Het witte konijntje is 2…

13. Gebreid Konijn

Het patroon van dit schattige konijntje heb ik gevonden op: www.sarahyoude.com Het witte konijntje is 2…

14. Gebreid Konijn

Het patroon van dit schattige konijntje heb ik gevonden op: www.sarahyoude.com Het witte konijntje is 2…

Plaats een reactie