Eenvoudig Breipatroon Kindermuts 6 Jaar [Video]

Als het aan kinderen ligt dan zouden ze het liefst zonder jas, sjaal of muts de deur uit rennen, ook in de winter. Wil je dat kinderen geen kou vatten en toch met een muts de deur uit gaan dan is het aan jou om een hele gave muts te maken die geen kind kan weerstaan. We hebben een aantal breipatronen voor een kindermuts voor een 6 jarige verzameld. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Muts Stella gehaakt (Nederlands)

Om te voorkomen dat ook deze muts in een hoek beland is het een goed idee om samen met het kind te bedenken hoe de muts eruit komt te zien. Kies samen de kleur en het patroon uit en brei die met garen die niet kriebelt. Er is namelijk niets zo erg voor kinderen als een kriebelend kledingstuk. 

Het is ook leuk om aan een kind te vragen om samen een pompon te maken. Knip zelf ronde kartonnetjes uit en laad het kind de garen er strak omheen winden zodat je een leuke kleurrijke pompon krijgt. Als het kind deze muts nu niet op wil zetten dan weten we het ook niet meer. 

7+ Beste Breipatroon kindermuts 6 jaar

1. Breipatroon Kinder muts

2. Kindermuts + sjaal oranje

3. Kindermuts + sjaal combinatie

4. Gratis patroon voor een gebreide meisjesmuts in Katia Big Merino

Gratis patroon bij aankoop van de wol voor een lekkere warme kindermuts in Katia Big Merino.     maat 4-6-8 jaar  Big Merino 16 1  Big Merino 32 1 Om deze muts te breien heb je nodig : 1 bol Katia Big Merino 16 en 1 bol Katia Big Merino 32 breinaalden 7 mm wolnaald

5. Kindermuts

6. DROPS 39-13

7. Gehaakte kindermuts met sjaal

kindermuts, gehaakte kindermuts met sjaal, kindersjaal, pompoen maken, haakpatroon kindermuts en sjaal, gratis haakpatroon kindermuts met sjaal, haakbeschrijving kindermuts met sjaal, wafelsteek, wavelsteek sjaal

Plaats een reactie