Makkelijk Breipatroon Dames Vest [Brei inspiratie]

Wil je er in de winter warmpjes bijzitten dan kun je een lekker warm dames vest breien. We hebben een aantal breipatronen voor je verzameld waar je zelf een mooi dames vest mee kunt maken. Je kunt kiezen tussen allerlei patronen en motiefjes en zelf de kleur bepalen. Wil je een dames vest dat je overal bij kunt dragen dan kun je kiezen voor een neutrale kleur zoals wit, ecru of grijs. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Pretty Knitting Pattern For Ladies sweater/Cardigan

Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een echte eyecatcher. Maak bijvoorbeeld een vest met de granny stitch. Dat zijn vrolijk gekleurde vierkante patroontjes die samen een heel mooi vest maken. Het resultaat is een vest dat een beetje een bohemian hippie stijl heeft. Een andere leuke optie is om een motiefje te verwerken in je vest. Kies voor een authentiek Noors motief bijvoorbeeld, een IJslandse rand of voor kleurrijk Fair Isle breien. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

7+ Beste Breipatroon dames vest

1. Mijn versie van het Bernadette-vest

Een gratis patroon om een Bernadette vest te breien!

2. Bernadette vest patroon + uitleg

Vandaag vertel ik over hoe ik de oversized vesten brei, welk patroon ik gebruik, hoe ik de garens combineer en waar ik mijn materialen koop.

3. Gebreid vest / jasje

Hij is echt super gelukt dit vest jasje. Pff het was even doorbijten op pennetje 3,5 maar het resultaat mag er zijn! :) Ik heb een origineel patroon aangehouden en ook het originele garen behorende…

4. Chunky Loose knit vest breien met 4 draden à la Kyro en Bernadette

Ha, hier is hij dan! Het hele patroon van mijn oversized chunky loose knit cardigan vest! Lees het hele patroon hieronder of bestel lekker je eigen PDF patroon met alle foto’s om uit te print…

5. Luchtig vest voor de lente gratis patroon

Het patroon van het supermakkelijke vest dat ik al eerder deelde kan je op heel veel verschillende manieren aanpassen. Zoals gezegd is het hier wat hectischer de laatste tijd (vooral in mijn hoofd …

6. Breipatroon Dames vest

7. Lange vest Avelita

Plaats een reactie