Eenvoudig Breipatroon Zwarte Piet [Video]

Kijkt jouw kind ook zo uit naar het moment dat Sinterklaas en zwarte piet weer op pakjesboot 12 vanuit Spanje naar Nederland varen? Om deze gezellige maand nog leuker te maken kun je een afbeelding van zwarte piet verwerken in een breiwerkje. Op die manier zal je kind nog meer kunnen genieten van deze feestelijke gebeurtenis. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

TLUP Ep. 72 | Mario Talks "Patroon", Identity, Broken Homes, Zwarte Piet & More

Er zijn verschillende breipatronen voor zwarte piet die we hier voor je hebben verzameld. Kies er bijvoorbeeld voor om een trui te breien met daarop het gezicht van een vrolijke piet. Ook leuk is het om een pietenmuts te breien zodat je kind net kan doen alsof hij ook een hulpje is van Sinterklaas. 

Wil je van je breiwerk echt een cadeautje maken dan kun je een knuffel zwarte piet breien. Een superleuk cadeau voor in de schoen. 

7+ Beste Breipatroon zwarte piet

1. Dekselse Potjes

2. Pasen haken

Een boekje met complete beschrijvingen van een grote paashaas, gans, mand en rugzak met eieren en nog veel meer!

3. Rico Essentials Super Super Chunky

Rico Essentials Super Super Chunky – Een mooi garen van wol en acryl dat perfect geschikt is voor het maken van warme kledingstukken of accessoires voor de winter. Het garen is zacht van kwaliteit en makkelijk om mee te werken. Door de gedraaide structuur blijft het garen sterk en behoudt het goed zijn vorm.

4. koop patronen

In mijn webwinkel zijn de patronen te bestellen, zie je een patroon die niet verkrijgbaar is in mijn winkel en wil je deze wel graag kopen, stuur mijn dan een mail om het patroon te bestellen [email protected]

5. Muts breien voor beginners

Muts breien voor beginners? Met dit gratis breipatroon kun je eenvoudig zelf een muts breien.

6. Tas haken; de musthave voor shoppers!

Tas haken; de musthave voor shoppers!

7. Dekselse Potjes

Plaats een reactie