Gratis Breipatroon Dames Vesten Gratis [Video]

Wil je voor jezelf een lekker warm vest maken, maar wil je geen geld uitgeven aan een duur breipatroon. Bekijk dan onze gratis breipatronen voor dames vesten. We hebben een ruime keuze uit mooie patronen voor allerlei verschillende vesten. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Zomervestje/truitje Alma

Kies bijvoorbeeld voor een eenvoudig vest met een tricotsteek of ribsteek. Hiermee creëer je een heel mooi vest, maar wil je net even iets anders dan kun je ook kiezen voor ajourbreien of kantbreien. Met ajourbreien maak je als het ware een patroon van kleine gaatjes met als resultaat een patroon dat lijkt op kant. Wil je graag een luchtig vest dat er uniek en bijzonder uitziet dan is dit een mooie steek om te gebruiken. 

14+ Beste Breipatroon dames vesten gratis

1. Sweater Suus handmade by juf Sas met gratis breipatroon

Mijn dochter Suus had een leuke trui gezien en vroeg of ik ook zoiets kon breien voor haar. In mijn wolvoorraad gekeken en goede kleuren bij elkaar gezocht en ik ben lekker gaan breien. Tijdens het breien was het spannend om uit te vinden welke combinaties mooi zijn met elkaar en hoeveel verschillende strepen je zou krijgen. De sweater is echt heel leuk geworden en breit heerlijk met breinaalden 8 en 10 en is ook erg afwisselend met de verschillende kleuren. Mijn Suus is erg blij mee en hij s…

2. Gratis breipatroon | damestrui | Phil Noe van Phildar

Damestrui breien met Phil Noe van Phildar – gratis patroon Brei de leuke hippe lente trui met het blaadjes patroon. De damestrui wordt gebreid met breinaalden nummer 3,5 en 4. De trui is te maken in de maten 34 t/m 52.

3. Gratis Breipatroon Vest

4. Gratis Breipatroon trui

5. Gratis Breipatroon trui

6. Gratis Breipatroon trui

7. Gratis Breipatroon vest

8. gratis breipatroon damesvest

Gratis Breipatroon damesvest in Katia Cotton – Cashmere

9. Gratis breipatroon Gestreept damesvest

Damesvest breien – Dit gestreepte vest voor dames is vrolijk en maakt je outfit helemaal af. Draag ‘m op een basic shirt of jurkje en je komt overal goed voor de dag. Benodigdheden: – Phildar Tendresse – Phildar Carnaval – Phildar Phil Poesie – breinaalden nr. 3 en 4 – markeerringen Let op: na het afronden van je bestelling en voldoen van de betaling (indien van toepassing), is dit downloadpatroon beschikbaar in jouw Wolplein-account. Je vindt het patroon, nadat je bent ingelogd, terug onder het kopje ‘Mijn digitale artikelen’.

10. Gratis patroon > Gebreide Trui “Summer Shells” met raglan en kantpatroon

Gratis breipatroon “Summer Shells” – Een gebreide damestrui met raglan en kantpatroon van Drops Design ✓ Nieuwe designs ✓ Voordelig garens online ✓ Snelle service!

11. Gratis breipatronen en haakpatronen voor kinderen | Online bij de Breiboerderij!

12. Gratis breipatronen en haakpatronen voor kinderen | Online bij de Breiboerderij!

13. Forest Shadows / DROPS 207-16

14. Breipatroon Vest voor dames

15. Gratis breipatronen en haakpatronen voor sjaals | Online bij de Breiboerderij!

Plaats een reactie