Eenvoudig Breipatroon Barbie [Beginnersuitleg!]

Iedereen die geboren is na 1959 kent Barbie en haar mannelijke partner Ken. Maar wist je dat Barbie van oorsprong uit Duitsland komt? In 1956 reisde één van de oprichters van Mattel, Ruth Handler naar Zwitserland waar ze de pop Lilli zag. Ze besloot de rechten te kopen en de pop te vernoemen naar haar dochter Barbara. Later kwam daar ook Ken bij die vernoemd werd naar de zoon van Ruth Handler, Kenneth. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Gelderland helpt - Haak en brei patroontjes voor barbiepoppen gezocht

Sinds de jaren zestig is Barbie populair bij jonge meisjes over de hele wereld. Barbie groeit zelfs mee met de mode en het schoonheidsideaal. Ken je ook een kind dat dol is op Barbie dan kun je haar verwerken in een breipatroon. We hebben een aantal breipatronen voor Barbie voor je verzameld zodat je er zelf iets moois van kunt maken. Brei bijvoorbeeld een vestje, trui, tas of kussen. Superleuk als verjaardagscadeau voor een meisje, of gewoon zomaar. 

12+ Beste Breipatroon Barbie

1. Breipatronen Barbie

2. Barbie: gebreid truitje (Gratis patroon)

3. Barbie Doll Pleated Skirt Knitting Pattern

4. Breipatronen Barbie

5. Breipatronen Barbie

6. Breipatronen Barbie

7. Breipatronen Barbie

8. Breipatronen Barbie

9. Breipatronen Barbie

10. Breipatronen Barbie

11. 1962 Mattel Knitting Pattern For Barbie Dolls

12. Breipatronen Barbie

13. Barbie Simple Peplum Dress pattern by Dez Alyxander

Published in Fashion Doll Crochet Clothes Craft Crochet Category Doll Clothes → Fashion doll Published June 2012 Suggested yarn Yarn weight Thread ? Hook size 2.75 mm (C) Sizes available Fits 11 1/2″ teenage fashion doll Languages English

Plaats een reactie