Gratis Breipatroon Trui Korte Mouw [Tutorial]

Als je denkt aan een trui denk je al snel aan een dikke wollen trui met lange mouwen. Maar er zijn ook superleuke breipatronen voor een trui met korte mouw. Dit soort truien zijn superleuk om te dragen in de zomer of lente. Kies wel altijd voor een luchtig materiaal zodat de trui niet te warm is. Een goede keuze is katoen, dit garen is licht en luchtig en bovendien ademend. Op deze manier kun je toch genieten van je nieuwe trui, maar zul je het niet te warm krijgen. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Zomervestje/truitje Alma

Een andere manier om een leuke zomerse trui met korte mouw te breien is om de trui lekker los te breien zodat hij soepel om je lichaam valt. Omdat truien met korte mouwen het meest praktisch zijn voor in de zomer kun je het beste kiezen voor een frisse zomerse kleur. Ga bijvoorbeeld voor babyblauw, fris roze of vrolijk geel. Je vindt de breipatronen voor truien met een korte mouw hieronder. 

10+ Beste Breipatroon trui korte mouw

1. Phildar Breipatroon trui met korte mouwen » Breipatronen Gratis

Phildar Breipatroon trui met korte mouwen · Alle luxe en mooie gratis breipatronen handig gebundeld op 1 plek · Voor beginnende tot gevorderde breier

2. Breipatroon truitje met korte mouwen

Camila is de naam van dit truitje met korte mouwen, ontworpen voor Pascuali Puno garen. Een topdown Engelstalig breipatroon in 6 maten.

Plaats een reactie