Eenvoudig Breipatroon Basis [Tutorial]

Je ziet steeds meer mensen die de breinaalden bij hun moeder hebben opgehaald en nu zelf de mooiste patronen creëren. Het is verleidelijk om het ook uit te proberen, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen. Gelukkig kunnen wij je helpen. We hebben een aantal leuke breipatronen voor je verzameld om de basis van breien te leren. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Basis Patroon: 1 een mooie boordsteek

Je zult zien dat breien veel makkelijker is dan het lijkt en het mooie is, je hebt er helemaal niet zoveel voor nodig. Een paar breinaalden, garen en een patroon is alles wat je nodig hebt. We raden aan dat je altijd in ieder geval een proeflapje maakt zodat je de nieuwe steken die je leert uit kunt proberen. Heb je het eenmaal onder de knie dan kun je heel eenvoudig een trui of ander breiwerk in elkaar zetten. Let wel op dat de steken niet te los zitten anders zal het breiwerk gaan pillen.

11+ Beste Breipatroon basis

1. Breipatroon Ster Breien

Breipatroon Ster Breien – Wil je graag een project met sterpatroon breien? Met dit patroon maak je eenvoudig een leuke stervorm in je breiwerk. De combinatie van tricotsteek en gerstekorrelsteek is ideaal voor alle soorten projecten. Wordt het een deken, sjaal of kussen? Gebruik dit ster patroon als basis en ga aan de slag! Benodigdheden: – Phildar Phil Coton 3 kleur 60 – breinaalden 3 mm Let op: na het afronden van je bestelling en voldoen van de betaling (indien van toepassing), is dit downloadpatroon beschikbaar in jouw Wolplein-account. Je vindt het patroon, nadat je bent ingelogd, terug onder het kopje ‘Mijn digitale artikelen’.

2. Mini taartje breien en/of haken met patroon

Mini taartje breien en/of haken met patroon. Met restjes garen en breinaalden of een haaknaald kan je direct aan de slag. Het is wel even werk, maar dan heb

3. Gratis breipatroon van een kussen

Waarom in de winkel kopen als je het ook zelf kunt breien? Het breipatroon van dit kussen is gemaakt op basis van een voorbeeld in de winkel. Veel succes!

4. eenvoudig basis ajour

Eenvoudig basis ajour is een all-over motief dat een leuk gaterig breiwerk oplevert. Een lekker zomers motief dus. Door de mohair wordt het extra luchtig.

5. Knitting pattern for basic Christmas ball ornament –

Knitted Christmas ornament is timeless and beautiful. Here’s the knitting tutorial on how you can knit a Christmas ball ornament yourself.

6. Breipatroon minibabyslofjes

Gebreid op naald nr 2 – WERKWIJZE Zet 18 steken op Naald nr 1 t/m Naald 6: (in kleur) recht Brei nu verder met wit: Naald nr 7: Zet de eerste 6 steken op een hulpnaald (of veiligheidsspeld) > brei 6 st recht > zet de laatste 6 st ook op een hulpnaald (of veiligheidsspeld) Brei verder in tricotsteek op de 6 steken die op de naald staan. Naald nr 8: averecht Naald nr 9: recht Naald nr 10: averecht Naald nr 11: recht Naald nr 12: averecht Naald nr 13: recht Naald nr 14: averecht Naald nr 15: recht Naald nr 16: averecht Naald nr 17: recht Naald nr 18: averecht Neem nu de 6 steken van de hulpnaald weer op > neem 6 steken op langs zijkant van de pennen tricotsteek > 6 steken van het tricotdeel > neem 6 steken op langs de andere zijkant van het tricotdeel > neem ook de 6 steken op van de laatste hulpnaald. Je hebt nu 30 steken op de naald en breit daarmee verder: Naald nr 19: recht Naald nr 20: averecht Naald nr 21: recht Naald nr 22: averecht Brei verder in kleur: Naald nr 23 t/m naald 26: recht Kant alles af, hecht de draden af en en naai het slofje in elkaar.

7. Breipatroon pannenlappen

Breipatroon pannenlappen | Een gemakkelijk breipatroon voor zelfgemaakte pannenlappen. Gebreid in ribbelsteek met grof garen.

8. Gratis Breipatroon Duizend Kleuren Col sjaal

Van het breien van deze eenvoudige maar mooie col met dit supermooie glanzende en kleurrijke garen wordt je vanzelf blij! Je breit de col van 1 bol Lang Yarns Mille Colori Big (rond)breinaalden 9 mm of Lang Yarns Cloud.  Helaas is de Lang Yarns Mille Colori Big niet meer verkrijgbaar. Maar gelukkig zijn er genoeg alternatieven te vinden, bijv. de Wooladdicts Fire (uni-kleuren), of leef je uit met een combinatie van 1 draad Wooladdicts Glory in combinatie met 1 draad Lang Yarns Mille Colori Baby, eventueel een pluisdraadje (bijv. Mohair Luxe of Alpaca Superlight) maakt het helemaal af.  We helpen je graag met een passende combinatie.  Dit patroon is geschikt voor beginners! Leg het gratis patroon in je winkelmandje, loop zonder betalen door het afrekenproces. Als je geen account hebt, maak eerst een account aan. Je vindt al jouw gratis patronen in je account onder het tabje: ‘mijn downloads’, openen gaat met Adobe reader. Ook voor het bijbehorende garen staan we je graag tot dienst, want daar eten wij boterhammen van. Wij hebben er met veel liefde aan gewerkt, heel veel handwerkplezier!

9. Turtles All the Way Down

Turtles are just the coolest, right? They’re pretty cool as real animals, but they’re also…

10. Babytrui breipatroon met hondje

Breipatroon voor een eenvoudig babytruitje met een hondje. Dankzij de bijbehorende videotutorial kan het niet mislukken. Dit breipatroon is in het Nederlands en zeer geschikt voor beginners. Het is speciaal ontworpen voor het breigaren Royal van Zeeman, waardoor het zeer goedkoop is om te maken. De babytrui wordt gebreid in 1 kleur en de hond wordt er later opgemaasd (borduren op breiwerk). Patroon informatie: • 2 maten: newborn en 3-6 maanden • Niveau: beginner • Constructie: heen-en-weer gebreid op rechte naalden • Breigaren: Royal van Zeeman, 100% acryl, stekenproef 22 st x 29 tr = 10 x 10 cm • Breinaalden: rechte naalden nr. 4 Dit breipatroon is ook verkrijgbaar als onderdeel van een bundel met 5 patronen in 1: https://www.etsy.com/nl/listing/1183050092/5-in-1-breipatroon-babytruitje

11. Rainforest Crochet Patchwork Squares Blanket

Rainforest Crochet Patchwork Squares Blanket, pattern and instructions. Modern crochet design. Step-by-step guide with photos.

12. Babytruitje breien

De koude dagen komen er weer aan! Je wilt natuurlijk dat je baby het lekker warm heeft, maar er ook hip uit ziet! Breien is tegenwoordig helemaal in, dus brei gewoon je eigen babytruitjes! Ondersta

Plaats een reactie