Gratis Breipatroon Zeemeermin Staart [Stap voor Stap]

Zeemeerminnen zijn al sinds jaar en dag onderdeel van vele sprookjes en fabels. Deze charmante zeewezens die half vrouw, half vis zijn spreken ook bij kinderen heel erg tot de verbeelding. Ken je een kind (of misschien wel een volwassene) die gek is op zeemeerminnen dan kun je zelf een zeemeermin staart breien met één van deze patronen. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Siem's Zeemeerminnenstaart Slaapzak - Haken voor gevorderden - Tutorial

Maak de zeemeermin staart zo dat het een soort slaapzak is waarmee je lekker op de bank kunt kruipen of leuke rollenspellen mee kunt spelen. Het maken van een zeemeermin staart is heel eenvoudig. In principe is het namelijk gewoon een tunnel met twee vinnen. Wil je ook het effect van de schubben creëren dan heb je een wat ingewikkelder patroon nodig, maar het resultaat zal dan ook geweldig zijn. 

Maak bij het breien van de zeemeermin staart gebruik van mooie vrolijke kleuren die ervoor zorgen dat de staart nog leuker wordt. Kies bijvoorbeeld voor aquamarijn, roze, of een garen met glitter zodat het een echt knallend cadeau is.

7+ Beste Breipatroon zeemeermin staart

1. Zoë de zachte zeemeermin

2. Haakpatroon

Zeemeerminnen, mythische wezens die met verleidelijk gezang arme zielen de diepe wateren in lokken. Kinderen hebben daar een heel andere visie op. Zeemeerminnen zijn inderdaad magisch en mooi. Maar toch niet gevaarlijk, nee. Mijn dochter wil een zeemeermin zijn, met een coole vissenstaart zwemmen in een magische wereld met pratende vissen. In bad is ze een zeemeermin. Met verkleden is ze een zeemeermin. Wanneer ze zingt, zingt ze over zeemeerminnen…. En hoewel ik geen fan ben van Barbie, ze woont wel in ons huis. Ze is een vintage meisje, een oud besje. Ze is wel toe aan een avontuur. Ze wil een zeemeermin zijn… Een pdf-patroon voor een gehaakte zeemeerminstaart. In het patroon staat per ronde beschreven wat de stappen zijn en er zijn foto’s toegevoegd, ter verduidelijking van de stappen. Je krijgt het patroon in het Nederlands en in het Engels.

3. Zeemeermindeken deel 3, het laatste deel: De vin!

Zeemeermindeken deel 3: Tenslotte zijn we bij het laatste deel van de zeemeermindeken aangekomen. De vin! Vanaf nu heb je een echte zeemeermin in huis.

4. Staart van de Zeemeermin.

Een kennis vroeg mij of ik een Zeemeerminnenstaart kon haken en stuurde er een voorbeeldfoto bij. Het leek mij een mooie uitdaging…

5. Droomdeken 3.0

Na de Droomdeken 1 en 2 wilde ik ook graag Droomdeken 3 maken. Het originele patroon is in twee kleuren. Omdat ik al dekens genoeg heb, bood ik de deken te maken voor een vriendin. Ze wilde graag e…

6. Lampenkap bekleden. Deel 1

Weet je nog dat ik naar de kringloop winkel terug ging omdat ik niet kon slapen omdat ik de lamp die ik zo mooi vond niet had mee genomen. E…

7. Zeemeermindeken,eenvoudig patroon en goed te volgen

Zeemeermindeken haken: Dit is een leuk patroon van Annoo Crochet. Het is een eenvoudig patroon en goed te volgen.

Plaats een reactie