Eenvoudig Breipatroon Coltrui [Tutorial]

Denk je aan de winter dan denk je niet alleen aan gezellige momenten bij de haard. Je denkt ook aan de kou. Wil je deze winter niet in de kou zitten dan kun je nu al aan de slag met een heerlijk warme coltrui. Bekijk onze breipatronen voor een coltrui en kies de look die jij het leukste vind. Kies je voor een trui met een kleine col, of wil je liever een trui met een fijne grote col waar je op koude winteravonden lekker in weg kunt kruipen, het kan allemaal.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Truien breien - - Léonie Sazias - Breiclub.nl

Wil je er tijdens de winter wel warmpjes bij zitten, maar wil je liever geen kriebeltrui dan is het belangrijk dat je het juiste garen kiest. Wil je lekker zacht garen dat niet kriebelt dan zijn alpacawol en mohair goede opties. Helaas is dit garen niet goedkoop. Om te voorkomen dat je veel geld kwijt bent kun je ook een mixgaren kopen waarbij mohair of alpacawol wordt gecombineerd met een synthetisch materiaal. 

13+ Beste Breipatroon coltrui

1. Breipatroon Trui

2. Losse coltrui breien in een maat

Met dit leuke breipatroon kun je een mooie losse coltrui breien in een maat. Dit is het perfecte model voor beginnende truien breisters.

3. Coltrui breien met Phil Rapido

Coltrui breien met Phil Rapido – Gratis breipatroon Brei ook deze mooie damestrui met kabels en een col. De trui wordt gebreid met Rapido van Phildar, op naalden nummer 5 en 7. Beschikbare maten en benodigde garen: maat 34-36 = 22 bollen Phil Rapido maat 38-40 = 24 bollen Phil Rapido maat 42-44 = 25 bollen Phil Rapido maat 46-48 = 27 bollen Phil Rapido maat 50-52 = 29 bollen Phil Rapido

4. Breipatroon Coltrui

5. Breipatroon Coltrui

6. Coltrui met raglanmouwen

7. Coltrui met viscose

8. Trui met rolkraag van viscosemix

9. Trui met rolkraag van viscosemix

10. Rollkragenpullover mit Mohairärmeln

11. Coltrui met viscose

12. Coltrui van scheerwol

13. Trui met rolkraag van viscosemix

14. Coltrui van katoen

Plaats een reactie