Gratis Breipatroon Colsjaal Breien [Stap voor Stap]

Zie je nu al op tegen de winter omdat je niet zo goed tegen de kou kunt, dan kun je voor jezelf een heerlijke colsjaal breien. Door het dragen van een colsjaal zul je het nooit meer koud hebben en houd je wind en kou goed buiten. Gelukkig is het breien van een colsjaal niet zo moeilijk en je hebt er vaak maar één of twee bollen wol voor nodig. Hoeveel je precies nodig hebt hangt een beetje af van het patroon en of je kiest voor een dikke of wat dunnere wol.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Colsjaal Breien | Makkelijk breipatroon + uitleg! TIP

Wil je een lekker warme coltrui dan kun je het beste dik garen gebruiken. Om te zorgen dat de col vervolgens niet te stug wordt, kun je wat dikkere breinaalden gebruiken of kiezen voor een steek waarmee je wat luchtiger kunt breien. Kies bijvoorbeeld voor de tricotsteek om de colsjaal warm, maar luchtig te houden. Kies daarbij voor een lekker warm materiaal zoals alpacawol of merinowol en je zit er deze winter warmpjes bij. 

13+ Beste Breipatroon colsjaal breien

1. Colsjaal Breipatroon: Bold Six

Breipatroon: Colsjaal Breipatroon: Bold Six

2. Makkelijk Breipatroon Col Sjaal: Big Puddel

✓ Col Sjaal Breipatroon – Professioneel en trendy met een makkelijk breipatroon. Ideaal voor de beginnende breier, gratis patroon en een echte aanrader!

3. Makkelijk Breipatroon Col Sjaal: Big Puddel

✓ Col Sjaal Breipatroon – Professioneel en trendy met een makkelijk breipatroon. Ideaal voor de beginnende breier, gratis patroon en een echte aanrader!

4. Super snel een col en muts breien

Wil je snel een warme muts en sjaal breien? Ga dan aan de slag met dit gemakkelijke breipatroon van Lana Grossa!

5. Blue Forest col breien

6. Colsjaal breien voor meisjes met pompon

Met dit patroon kun je een colsjaal breien voor meisjes met pompon. Dit is leuk te doen voor beginners. Kijk snel voor het hele patroon.

7. Colsjaal Breipatroon: Bold Six

Breipatroon: Colsjaal Breipatroon: Bold Six

8. Gratis breipatroon: COLSJAAL

Klik hier voor het gratis breipatroon van Miriam Tegels, oftewel Speedknitter, om deze mooie FLUVIUS colsjaal te breien

9. Twist colsjaal breien

Colsjaal breien in gerstekorrelsteek? Bekijk dit gratis breipatroon, inclusief bijpassende hoofdband!

10. Super snel een col en muts breien

Wil je snel een warme muts en sjaal breien? Ga dan aan de slag met dit gemakkelijke breipatroon van Lana Grossa!

11. Rico Creative Twist vest breien

Vest breien? Ga aan de slag met dit prachtige Rico vest! Bekijk het gratis breipatroon hier!

12. Breipatroon Canada colsjaal

Breipatroon Canada colsjaal – Een hippe en trendy colsjaal is zo gemaakt. Dit model van Katia Canada brei je eenvoudig in boordsteek op een rondbreinaald. Door het grove garen en de enkele draai krijg je een volumineus geheel. Maak de uiteindes aan elkaar vast met een kek kleurtje en je colsjaal is af! Wordt dit jouw volgende project? Benodigdheden: – 4 bollen Katia Canada kleur 10 – 1 bol Rico Essentials Big kleur 25 – Rondbreinaalden nr. 9, 60 cm – Haaknaald nr.7 Let op: na het afronden van je bestelling en voldoen van de betaling (indien van toepassing), is dit downloadpatroon beschikbaar in jouw Wolplein-account. Je vindt het patroon, nadat je bent ingelogd, terug onder het kopje ‘Mijn digitale artikelen’.

13. De luiewijven steek, een steek die luchtig aanvoelt

Met deze steek ben je snel klaar. Brei een sjaal die je op meerdere manieren kunt dragen met de luiewijven steek. In dit blog staat het patroon.

14. Herfst / Winter

Plaats een reactie