Breipatroon Herentrui [GRATIS]

Wil je een mooie trui breien voor je man, collega of vader dan zit je hier op de goede plek. We hebben een aantal mooie breipatronen voor herentruien voor je verzameld zodat je vandaag nog aan de slag kunt. We hebben een variëteit aan patronen voor je bij elkaar gebracht. Kies bijvoorbeeld voor een lekker stoere kabeltrui. Een kabeltrui ziet er zowel stoer als tijdloos uit en kan de outfit van een man een mooie uitstraling geven. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Knitting a Men’s Sweater I Top down I No seaming I Đan áo len nam

In tegenstelling tot wat je misschien denkt, is het breien van een kabeltrui niet zo ingewikkeld als dat je denkt. Het enige dat je nodig hebt voor het breien van een kabeltrui voor heren is garen, kabelbreinaalden en het breipatroon. Kies voor het garen voor een fijne wol van echte schaapswol, of van alpacawol als je niet wil dat de trui kriebelt. De kabelbreinaalden hebben een deuk in het midden zodat je de kabels eenvoudig om elkaar heen kunt draaien. Volg gewoon het patroon en voor je het weet heb je het kabelbreien onder de knie. 

7+ Beste Breipatroon herentrui

1. Stoere herentrui breien (met gratis patroon)

Brei zelf een stoere herentrui met kabels. Moeilijk? Welnee, lees het patroon en brei zelf die mooie trui! Je hebt nodig ongeveer 800 gram garen die je met nld 5 kunt breien. Verder heb je 2 breinaal

2. Gratis Herentrui

3. Herentruien breien met WoCa, een mengsel van wol en cannabis

Patronen voor herentruien worden er niet veel gemaakt. Deze prachtige trui is gemaakt van WoCa, een mengsel van wol en cannabis en heeft de naam Robin.

4. Breipatroon Herentrui

5. Vincent

6. ROWAN Felted Tweed Trui Holtby

7. Herfst / Winter

Plaats een reactie