Makkelijk Breipatroon Gratis [Gratis download]

Ben je dol op breien dan zul je daar soms meer geld aan uitgeven dan je eigenlijk van plan was. Breinaalden, garen en breipatronen kunnen behoorlijk in de kosten lopen. Zeker als je kiest voor garen dat gemaakt is van natuurlijk materiaal. Denk bijvoorbeeld aan wol van Texelse schapen, merinowol, alpacawol of mohair. Mohair wordt gemaakt van de vacht van een angorageit en is door de samenstelling glanzend zacht en bovendien heel duurzaam. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

GRATIS BREIPATROON ZOMERSHIRT met tutorial


Om je te helpen met het besparen van kosten hebben we een aantal gratis breipatronen verzameld zodat je niet zoveel uit hoeft te geven. We hebben leuke patronen voor je voor mooie kledingstukken, maar ook voor mooie plaids, kussenslopen, babydekentjes en pannenlappen. Wil je leuke pannenlappen maken dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een vrolijk gekleurde granny stitch die je kunt maken met een aantal restjes wol die je nog hebt liggen. Met de granny stitch maak je lapjes met een mooi patroon die de perfecte grootte hebben om te gebruiken als pannenlap. 

7+ Beste Breipatroon gratis

1. Gratis breipatroon | damestrui | Phil Noe van Phildar

Damestrui breien met Phil Noe van Phildar – gratis patroon Brei de leuke hippe lente trui met het blaadjes patroon. De damestrui wordt gebreid met breinaalden nummer 3,5 en 4. De trui is te maken in de maten 34 t/m 52.

2. Sampler Afghan Blanket Free Knitting Pattern

This Sampler Afghan Blanket Free Knitting Pattern allows you to mix and match squares to create all kinds of projects.

3. DEBARDEUR BREIEN

4. Schipperstrui in maatje 86/92

Zo stoer deze schipperstrui :) En de kleur Kaki maakt hem nog stoerder vind ik. Het Super charming garen van Yarn & Colors breid heerlijk en is er in vele keuren. Dit is een maatje 86/92, maa…

5. Late summer sweater breien

De avonden worden alweer frisser, reden om een late summer sweater breien. Prachtig en heerlijk warm! Ik deel het gratis breipatroon.

6. Gratis haakpatroon Wind Spinner :: GeWOLdig Gehaakt

Hoe leuk is deze Wind spinner voor in de tuin of veranda, hij gaat leuk draaien door de wind. Hoe meer kleuren en vrolijke kralen je gebruikt hoe vrolijker de spinner wordt. Ik heb rustige kleuren gebruikt voor dit voorbeeld. Mocht je vragen hebben kun je mij het beste even appen, het nummer vind je bij het kopje contact.

7. Gratis patroon “Bernadette”-vest

Plaats een reactie