Makkelijk Breipatroon Herentrui Gratis [Tutorial]

Wil je een mooie herentrui breien als cadeau aan je man, vader of collega dan hoef je hiervoor niet diep in de buidel te tasten. Bekijk hier onze gratis breipatronen voor een herentrui en maak een prachtige herentrui. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

How to Knit a Sweater: All the Basics!

Als je eenmaal een breipatroon hebt gekozen kies je vervolgens de breinaalden en garen waarmee je aan de slag gaat. Je kunt kiezen uit een naald met een dikte variërend tussen 2mm en 25mm. De naald die je kiest is afhankelijk van de dikte van het garen. Wil je de trui het liefst wat strakker breien dan kies je voor een wat dunnere naald. Wil je een wat lossere trui dan kies je juist voor een grotere breinaald. 

Als je met de mouwen aan de slag gaat is het makkelijker om een rondbreinaald of naald zonder knop te gebruiken. 

17+ Beste Breipatroon herentrui gratis

1. Trui Snowpatrol handmade by juf Sas met gratis breipatroon

Het is koud dus dat vraagt om een echte dikke wintertrui. Ik houd van grof gebreide truien en brei graag op breinaalden 10 of 12. Voor deze trui heb ik drie kleuren Julia van Zeeman (donkergrijs, licht grijs en wit) gebreid en ik heb de trui dubbeldraads op breinaalden 12 gebreid. Eerst heb ik een patroon gemaakt met stitch fiddle en ben ik aan de slag gegaan. Steun juf Sas Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas.Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is…

2. Heren Trui Breien

Met dit patroon kan je een mooie, eenvoudige heren trui breien. De trui wordt gebreid met breikatoen, wij gebruiken hiervoor drie verschillende kleuren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om andere kleuren te gebruiken.

3. Gratis breipatroon voor Nakia’s sjaal uit “Black Panther”

Ga nu Nakia’s sjaal breien uit “Black Panther”. Het breipatroon voor deze sjaal is gratis verkrijgbaar via Ravelry! Lees snel verder voor de link naar het hele breipatroon van Nakia’s sjaa.

4. LUNA VEST breipatroon

Een fijn breiproject dat ook zeer geschikt is voor beginners. De Luna wol van Borgo de Pazzi is lekker zacht en luchtig waardoor het vest heerlijk draagt. De beschrijving is voor een maat medium, m…

1 gedachte over “Makkelijk Breipatroon Herentrui Gratis [Tutorial]”

Plaats een reactie