Makkelijk Breipatroon Mannenmuts [Stap voor Stap]

In de herfst en winter zie je overal op straat mensen met een muts. Als man of vrouw wil je niet alleen voorkomen dat je het koud krijgt, een leuke muts kan ook een fashionstatement zijn. En ook mannenmutsen zijn er in alle soorten en maten. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Muts Stella gehaakt (Nederlands)

Denk bijvoorbeeld aan een lekker dikke wollen muts met een vrolijk gekleurde pompon, een Peruaanse muts met flosjes langs de oren, of de immens populaire beanie die sinds een paar jaar niet meer uit het straatbeeld is weg te denken. 

Tegenwoordig zie je trouwens niet alleen mutsen in de wintermaanden, sommige manen dragen het hele jaar door een muts. Met een mooie mannenmuts kun je een bepaald statement maken en je look helemaal compleet maken. Er zijn mannen die zo vaak een muts op hebben dat je ze nauwelijks zou herkennen als je ze zonder tegenkomt. 

We hebben hier een paar mooie breipatronen voor mannenmutsen samengebracht zodat je zelf een mooi exemplaar kunt maken. 

13+ Beste Breipatroon mannenmuts

1. Haakpatroon Makkelijke Mannenmuts

Een gratis Nederlands Haakpatroon van een makkelijke Mannenmuts. Deze mannenmuts is zeer eenvoudig om te haken. Bekijk het patroon…

2. breipatroon vissersmutsje

Omdat ik geen brei patroon van een vissersmutsje kon vinden, heb ik zelf maar een patroon hier neer geschreven, met behulp van een vriendin. benodigheden 1 bol van 50 gram zwart of donkerblauw breigaren, 4 breinaalden nr 3. 124 steken opzetten verdeelt over 3 naalden. brei 17 cm of 66 toeren 2 r, 2 av. minder in de laatste toer 4 steken verdeelt over de naalden (120st) 4 toeren r. verder met op iedere naald 40 steken. begin met de mindering 1 r, 1 overhaling breien tot er 3 steken op de naald staan, 2 steken samen, 1 r. zo ook de volgende 2 naalden ( 114 st) 2e toer zonder minderen. herhaal deze 2 toeren tot er nog 60 steken over zijn. dan iedere toer minderen tot 9 steken, 3 op elke naald, haal de draad door de steken en hecht deze af. Ik hoop dat ik hier iemand een plezier mee kan doen, de muts is voor een volwassen persoon, met vragen over de muts kunt u altijd bij mij terecht.

3. Herenmuts goed patroon makkelijk te breien

Ik wilde nog graag een muts breien voor mijn man van de wol die ik over had van de trui. Maar ik ben altijd wel op zoek naar een uitdaging…

4. Patroon mannen muts

Een blog over haken en breien.

5. Muts breien voor beginners

Deze muts kan iedere beginner breien! Heerlijk warme en elastische muts doordat ie helemaal in boordsteek is gebreid. Gratis patroon.

6. Geribbelde muts {haakpatroon}

Ik heb gebruikt: 1 bol royal van de Zeeman haaknaald 5.00 mm Haak een ketting van 43 losse, haak een half stokje in de 3e losse …

7. Papa en bijpassende babymuts breien

Een geweldige babymuts breien voor vader en baby kan met dit eenvoudige patroon. Kijk snel verder voor het patroon voor deze geweldige muts.

Plaats een reactie