Makkelijk Breipatroon Cape [Stap voor Stap]

Een cape is een ideaal kledingstuk dat je even snel over een outfit gooit om lekker warm te blijven. Het is zo’n kledingstuk dat je eigenlijk het hele jaar door kan dragen omdat het altijd van pas komt. Als je in de tuin zit te barbecueën en het langzaam avond wordt, kun je hem aandoen zodat je nog even een paar uurtjes buiten kunt blijven zitten. Is het in de winter koud en is een winterjas eigenlijk niet genoeg dan kun je hem over je jas dragen zodat tocht en kou geen kans hebben. Kortom, een cape mag eigenlijk niet ontbreken aan je garderobe. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Zo haak je...Wendys's Heerlijke Omslagdoek! Inclusief GRATIS patroon! #keepitsimplehaken

We hebben een paar breipatronen voor je verzameld zodat je de cape zelf thuis kunt maken. Omdat het gaat om een recht stuk stof is het heel eenvoudig te breien. Dat wil zeggen, als je voor een eenvoudig breipatroon kiest met een simpele breisteek. Je kunt ook kiezen voor wat meer complexere patronen. Die zijn iets moeilijker te maken, maar het resultaat zal ook verbluffend zijn. 

7+ Beste Breipatroon cape

1. Breipatroon Cape

2. Breipatroon Cape

3. Gratis Breipatroon Lang Yarns Sansibar Cape Jasje

Toen dit patroon uitkwam heb ik meteen het garen besteld en het jasje gemaakt. Hoe leuk 1 breiwerk wat je op 4 verschillende manieren kunt maken! Als jasje, als omslagdoek, als bolero en als cape. Door de mix van het prachtig gekleurde Sansibar met de Mohair Luxe van Lang Yarns ontstaat een wonderlijke kleurenpracht. de kleur die je voor de mohair kiest laat een andere kleur uit de Sansibar meer opvallen of juist wegvallen. Leef je uit met dit prachtige patroon! Nodig: 4 bollen Lang Yarns Sansibar, 4 bollen Lang Yarns Mohair Luxe, 1 Addi rondbreinaald 5,5 mm, 8 knopen Leg het gratis patroon in je winkelmandje, loop zonder betalen door het afrekenproces. Als je geen account hebt, maak eerst een account aan. Je vindt al jouw gratis patronen in je account onder het tabje: ‘mijn downloads’, openen gaat met Adobe reader. Ook voor het bijbehorende garen staan we je graag tot dienst, want daar eten wij boterhammen van. Wij hebben er met veel liefde aan gewerkt, heel veel handwerkplezier!

4. Breipatroon Cape

5. Sweater Wrap Knitting Patterns

6. Breipatroon Cape

7. Breipatroon Cape

Plaats een reactie