Eenvoudig Breipatroon Vest Zonder Mouwen [Beginnersuitleg!]

Een vest zonder mouwen is ideaal voor als je wil dat de kleding die je onder het vest draagt nog steeds gezien wordt. We hebben een aantal breipatronen voor vesten zonder mouwen voor je verzameld zodat je er zelf iets moois van kunt maken. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Het Jip vest #111 RECHTSHANDIG

Heel leuk is bijvoorbeeld een zogenaamd maxi-vest gemaakt van een zachte wolsoort zoals mohair. Maak je dit vest dan kies je ervoor om een echt statement te maken. Dit vest mag gezien worden en zal er direct voor zorgen dat je look er heel elegant en modieus uitziet. Om te voorkomen dat het vest te warm wordt, kun je de tricotsteek gebruiken. Gebruik je deze steek dan geeft dat een luchtig en elastisch effect. Perfect voor tijdens een zwoele zomeravond of een fijne lentedag. 

11+ Beste Breipatroon vest zonder mouwen

1. Breipatroon Vest

2. Breipatroon Mouwloos vest

3. Breipatroon Vest zonder mouwen

4. Breipatroon Dames vest

5. Breipatroon Vest zonder mouwen

6. Breipatroon Vest zonder mouwen

7. Breipatroon Damesvest zonder mouwen

8. Breipatroon Trui

9. Cardigan met halflange mouwen

10. Nederlands/Dutch Breipatroon Oversized Vest Sophia Cardigan

>>>>>> Betaling via iDeal met mobiele telefoon gaat vaker mis, het geld wordt na 2 dagen weer terug op de rekening gestort. Mocht bestellen niet lukken, dan kan er ook via overschrijving een patroon gekocht worden <<<<<<< Op veler verzoek heb ik mijn eigen Bernadette patroon opgeschreven en uitgewerkt. Daar is dit het resultaat van: the ★ Sophia Cardigan ★. Naar dit patroon heb ik mijn eigen vesten gebreid. De vesten die ik op mijn blog beschreven heb en die viraal gaan op Pinterest. Het oversized is te breien door geoefende breiers. Qua niveau geloof ik dat het best niet heel lastig is om te breien, maar je hebt wel wat ervaring nodig. De technieken die je nodig hebt in dit breipatroon zijn: - rechte en averechte steken - minderen en meerderen van steken - matrassteek om de losse delen aan elkaar te zetten Het patroon is one size fits all. Bij maat S valt het vest heel oversized, bij maat XL valt het vest zo goed als normaal. Verdere informatie staat in het patroon beschreven. Mochten jullie vragen hebben, stuur dan gerust een mail naar: studio [!at] missmurphy.nl. Het patroon is een PDF-bestand, met foto's en uitleg. Voor dit breipatroon heb je (rechte) breinaalden 10 mm en 12 mm nodig. Dit patroon is ontworpen door mij en wordt gedeeld op mijn blog (www.missmurphy.nl). Het patroon inclusief de bijbehorende foto’s zijn eigendom van mij en bedoeld voor privégebruik van degene die het patroon koopt. Kopiëren, doorverkopen of overnemen zonder toestemming is niet toegestaan. Dit geldt ook voor het verkopen van eindproducten die gemaakt zijn aan de hand van dit patroon. Voor meer informatie over mijn Bernadette vesten en het garen dat ik ervoor gebruikt heb, verwijs ik jullie door naar mijn website: https://www.missmurphy.nl/bernadette-vesten/ Ik wil jullie heel erg bedanken voor jullie support en enthousiasme. Veel breiplezier. ♥

11. LOLALIZA

12. Breipatroon Vest met Strepen

Met dit breipatroon kan je een vest met strepen breien. Het is een zomers vestje, zonder mouwen met leuke verticale strepen.

2 gedachten over “Eenvoudig Breipatroon Vest Zonder Mouwen [Beginnersuitleg!]”

  1. Ha Anna. Ik kreeg een Engels patroon van een mouwloos damesvestje zonder knopen aan 1 stuk gebreid. Vind het lastig om alles te vertalen. Heb jij misschien zo’n patroon?

    Beantwoorden

Plaats een reactie