Eenvoudig Breipatroon Schouderwarmer [Stap voor Stap]

In de winter willen we er ondanks de kou toch het liefst warmpjes bijzitten. Een heel leuk breipatroon om te maken is een schouderwarmer. Een schouderwarmer is een kledingstuk dat om je nek, hals en schouders valt. Het is ideaal voor extreem koude dagen wanneer een eenvoudige sjaal niet genoeg warmte bied. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Wafelsteek breien - Breimeisje.nl

Een schouderwarmer is daarnaast een leuk en hip accessoire dat je snel aan en uit kunt trekken. Doe hem snel even aan als je naar de supermarkt gaat of een brief op de post wil doen. Maar een schouderwarmer mag ook best gezien worden. Wil je er één die niet te warm is dan kun je kiezen voor een schouderwarmer gemaakt van katoen of een mix van katoen en acryl. Wil je de schouderwarmer luchtiger houden dan kun je een tricotsteek gebruiken of ajour breien. Met ajour breien kun je een prachtige schouderwarmer maken die eruit ziet alsof hij van kant is gemaakt. 

11+ Beste Breipatroon schouderwarmer

1. Little Cloud / DROPS 142-33

2. Gratis breipatroon schouderwarmer/poncho

Brei zelf gemakkelijk en snel deze warme schouderwarmer/poncho. Het patroon is zeer eenvoudig en geschikt voor de beginnende breier. Benodigde materialen: breinaald 20mm 6 bollen DMC aurora Tip: brei zo losjes mogelijk om een soepel vallende poncho te maken.

3. Kinderkleding patronen

4. Breipatroon Dames schouderwarmer

5. Gratis breipatronen

Direct aan de slag met de leukste breipatronen! Hier vind je gratis breipatronen voor babykleding, knuffels en woonaccessoires.

6. Way Beyond / DROPS 119-16

7. Breien of toch haken?

Na alle beursdrukte werd het tijd voor een relaxed projectje, even ontspannen met een simpele haaksteek. We vonden deze steek op internet via deze link, het is een kwestie van halve stokjes haken en even goed kijken waar je in […]

8. Wafelsteek haken, echtstudio haaktip!

Onze haaktip van deze week; haak eens een deken met de wafelsteek! Een heerlijke steek met alleen maar stokjes, de variatie is dat je met gewone stokjes en reliefstokjes aan de slag gaat. Klinkt misschien wat ingewikkeld maar als je […]

9. Breipatroon Schouderwarmer met kabels

10. Poncho Breipatroon + Muts in patentsteek ✓ Sjaal-Breien.nl

Trendy poncho breipatroon met bijbehorende muts – Gebreid in patentsteek – Gratis professionele breipatronen voor de beginnende tot gevorderde breier!

11. Möbius

wol, wolwinkel, haken, breien, visserstrui, katoen, wol, Zeeland, Arnemuiden, wolgeschäft, stricken, häkeln

12. Breipatroon Schouderwarmer

Plaats een reactie