Mooi Breipatroon Kindertrui [GRATIS]

Wil je een leuk breiwerk maken kies dan voor het maken van een kindertrui. Het is een leuk project waar je al je brei-skills in kwijt kunt. Je kunt een trui breien met rondbreinaalden of rechte naalden, afhankelijk van het patroon. Kies je voor rondbreien dan is het belangrijk dat de breinaalden precies de juiste maat hebben. Houd hiervoor het breipatroon aan. Is je rondbreinaald te groot dan kun je het breiwerk niet op elkaar aan laten sluiten, kleinere breinaalden zijn minder erg.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Dit Babytruitje Kan Niet Mislukken - Ook Voor Beginners

Maak je een trui voor jonge kinderen dan is het ook van belang dat je rekening houdt met het feit dat kinderhoofdjes vrij groot zijn. Zorg er dus voor dat de kraag heel groot is of lekker elastisch. Je kunt er bovendien voor kiezen om een extra sluiting met knoopjes in de boord te maken. 

7+ Beste Breipatroon kindertrui

1. Gratis Kindertrui

2. Gratis breipatroon: KINDERTRUI

Klik hier voor het gratis breipatroon van Phildar op de site van Hobbydoos om een kindertrui met hert te breien voor kinderen van 2 tot 10 jaar.

3. Kindertrui breien, patroon voor beginners

Wil jij ook een leuke kindertrui breien voor je (klein)kind, neefje of nichtje? Deze gestreepte trui is makkelijk te breien en geschikt voor beginners.

4. Kindertrui breien, patroon voor beginners

Wil jij ook een leuke kindertrui breien voor je (klein)kind, neefje of nichtje? Deze gestreepte trui is makkelijk te breien en geschikt voor beginners.

5. Zaterdag 03-12-2016 LANG Yarns Merino 120 kindertrui met kap

6. Gratis Kindertrui met poezenhoofd

7. Breien

Ik ga je 2 manieren om te meerderen laten zien, eentje die naar rechts leunt en eentje die naar links leunt. Ze zijn dus gespiegeld, en zonder gaatjes!

Plaats een reactie