Gratis Breipatroon Kindertrui Maat 104 [Gratis download]

Word je kind binnenkort vier en wil je graag een leuke kindertrui breien dan kun je met behulp van onze breipatronen direct aan de slag. De meeste kinderen die vier jaar oud zijn hebben maat 104. Maak bijvoorbeeld een kindertrui voor de eerste schooldag zodat deze dag extra speciaal wordt. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Babytruitje Breien met Raglanmouw // Complete Tutorial (gratis patroon!)

Wil je dat de trui het favoriete kledingstuk wordt van je kind, dan is het belangrijk om te kiezen voor een garen dat niet kriebelt. Kies bijvoorbeeld voor alpacawol. Deze fijne wol is niet alleen kriebelvrij, het is ook nog eens lekker warm en ademt goed. Wil je iets extra bijzonders dan kun je het favoriete dier, stripfiguur of superheld verwerken in het patroon. Je kunt hiervoor een telpatroon gebruiken. Houd het telpatroon goed in de gaten en je zult een prachtig resultaat krijgen waar je kind heel blij mee zal zijn. 

7+ Beste Breipatroon kindertrui maat 104

1. Patroon baseballvest maat 98-104

Een uniek patroon voor het breien van een baseballvest voor een kind van ongeveer 2 tot 4 jaar. Een vestje van slechts rechte en averechte steken! Het patroon is een pen voor pen beschrijving en bevat foto’s van alle stapjes. Voor wie relaxt wil breien. En iets origineels wil maken. In het patroon staan ook veel tips voor een nette afwerking. Iedereen, echt iedereen die recht en averecht kan breien, kan dit baseballvest maken! Let op Als je een digitaal patroon bestelt, krijg je een e-mailbevestiging met de link naar het patroon (pdf). Om verspreiding van het patroon te voorkomen, kun je het één keer downloaden. Open de link alléén op een laptop of desktop, dan komt het patroon in de map downloads en kun je het later altijd terugvinden. Digitaal patroon: geen verzendkosten Boekje per post: verzendkosten 1,95

2. Gilet breien patroon 6 maten

Iedereen die kan breien, kan dit hippe gilet maken! Het patroon is gedetailleerd uitgeschreven, pen voor pen, inclusief foto’s.

3. Botter Bergen 104

De Botter Bergen is gemaakt van 20% wol, 60% Acryl en 20% Polyamide en is geschikt voor naald 2,5 tot 3mm. Supermooie kwaliteit sokkenwol!

4. Katia Easy Jacquard 104 Grijs roze blauw geel

Deze Katia Easy Jacquard bestaat uit 70% Acryl en 30% Wol. Het garen is voor een naald 4 tot 4,5 mm en is geschikt om te breien en te haken. Het kleurenpalet bevat op dit moment meer dan 25 kleuren.

5. Gratis naaipatroon

Daar is hij dan, het gratis patroontje van de Dex Pants! Deze joggingbroek maakte ik voor mijn zoontje Dex en wil ik graag met jullie delen. Heb je nog tips, vragen, op- of aanmerkingen aan de hand…

6. BUBBEL-de-baby-trui in bubbelsteek breien maat 62 naald 3.

Lief baby truitje gebreid in de bubbeltjes steek. Maat 62. Samen met het dekentje en de muts voor mama en baby één lief geheel.

Plaats een reactie