Mandala haken (14+ Gratis Haakpatronen)

Je hebt vast wel eens een mandala gezien, een rond figuur met symmetrische patronen. Het woord mandala betekent letterlijk ´cirkel´. Mandala´s hebben hun oorsprong in het boeddhisme en hindoeïsme en zijn vanuit daar langzaam naar de Westerse wereld overgebracht. Mandala´s staan voor het universum, en zijn bedoeld om je inspiratie en innerlijke verrijking te geven.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Haken - tutorial #471: De mandala Simmertiid

Mandala´s hebben geen begin en einde en worden volgens een vaste manier opgebouwd. De buitenste rand wordt ook wel de ´circle of life´ genoemd. Binnenin is de ruimte die voor rust en vrede staat en de middelste stop staat voor oerkracht.

Kun jij ook wel wat inspiratie of verrijking gebruiken dan kun je een mandala haken. Om een mandala te maken heb je een metalen ring nodig om je mandala op te spannen. Daarnaast heb je natuurlijk een haaknaald en garen nodig. Voor een mandala is het bovendien mooi om natuurlijke materialen te gebruiken zoals jute, maar dat is uiteraard geheel aan jou. Bekijk onze patronen voor mandala´s hier.

14+ Beste Mandala Haakpatronen

1. Een mandala haken is gewoon leuk!

Een mandela haken is leuk, voor een gratis mandala patroon en metalen ringen moet u natuurlijk bij MooiZelfgemaakt zijn.

2. Mandala 1 meter haken

Wil jij een mandala van 1 meter haken? Dat kan met het Blooming Daisy Mandala haakpatroon! Het patroon is uitgebreid voor een ring van 1 meter

3. Mandala haken gratis patroon Nederlands

Wil jij een mandala haken en zoek je een gratis patroon in het Nederlands? Met dit patroon kan je een leuke, kleine mandala haken.

4. Haakpatroon Mandala 50 centimeter Nederlands

Op zoek naar een mandala haakpatroon 50 cm? Het patroon van de Piña Mandala is geschreven in Nederlandse termen en bevat ook een diagram!

5. Haakpakket Limited by Wolcafé mandala CAL

De mandala wordt gehaakt met de in huis gemaakte Limited by bollen. De bollen zijn allemaal uniek en verlopen volgens een mooi kleurverloop. Bij het plaatsen van je bestelling kies je de kleur naar keuze. (klik op de kleurnummers om de foto van de kleur te zien). De kleurtjes zullen steeds aangevuld worden. Wil je graag een bepaalde kleur en zit deze er niet bij? Mail ons dan gerust even. Of wacht tot er weer mooie nieuwe kleurtjes toegevoegd zijn.  Benodigde haaknaalden : 3, 3,5 of 4 mm (afhankelijk van hoe strak of hoe los je haakt) Maat metalen ring: 90cm. Let op, deze zijn uitsluitend af te halen bij ons en worden niet verstuurd. Het pakket bestaat uit: Het patroon 1 bol Limited by Wolcafé in de kleur naar keuze (klik op de bovengenoemde kleurnummers en je krijgt een foto te zien van de betreffende kleur) 1 stekenmarkeerder met tekst

6. Mandala patroon lezen

Wil jij ook zo graag een mandala haken, maar lukt het nog niet om een patroon te lezen? Ik geef je de tips om een mandala patroon te lezen!

7. Mandala in Ring Haken, hoe doe je dat?

Wil jij weten hoe je de mandala in de ring kan haken? Je vind hier een lijst met manieren om dit te doen. Ook heb ik een videotutorial beschikbaar!

8. Gratis haakpatroon: MANDALA

Gratis haakpatroon van Craft Kitchen om een mandala te haken

9. Haakpatroon Mandala

Een gratis Nederlands haakpatroon van een grote mandala. Wil jij deze mandala ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Mandala .

10. Mandala patronen, waar vind je die? Ik geef je tips!

Ik leg je uit waar je leuke en originele mandala patronen kunt vinden om een prachtige mandala te creëren! Lees snel verder.

11. Nederlands mandala haakpatroon

Wil jij een mandala haken van 80cm? Ben jij op zoek naar een Nederlands Mandala haakpatroon? Dan is de Blooming Daisy Mandala perfect!

12. Mandala haken 80cm

Wil jij een mandala haken van 80cm? Ben jij op zoek naar een Nederlands Mandala haakpatroon? Dan is de Blooming Daisy Mandala perfect!

13. Mandala Haken

mandala, mandala haken, gehaakte mandala, haakpatroon mandala, mandala diagram, diagram gehaakte mandala, gratis haakpatroon mandala, tutorial mandala haken

14. Mandala haken

De Trinity Mandala MAL is ontstaan uit een uitdaging die Dedri Uys van Lookatwhatimade aan Esther gaf. Het resultaat is een prachtige serie mandala’s!

15. Summer Mandala

Crochet Mandala Free pattern! Hang it on your wall or porch, or even hang outside for a beautiful decoration – perfect for yarn bombing!

Plaats een reactie