Jacobsladder Haken (10 Gratis Haakpatronen)

Een jacobsladder is een leuke haaktechniek die je kunt gebruiken om een mooie opstaande rand door een haakwerk te haken. Het ziet er een beetje uit als een kabel of een vlecht, maar het is zijn als het ware lussen die in elkaar worden geweven. Kun je de basissteken haken dan is het ook mogelijk om een jacobsladder te maken. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Haakwerk : Jacob’s Ladder Haken

Haakwerk : Jacob's ladder haken

een eenvoudige steek, ook voor beginnelingen, als je stokjes en vasten kan haken, ben je al een heel eind op weg. Lees alles

We hebben een aantal haakpatronen verzameld zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Een jacobsladder kun je bijvoorbeeld verwerken in een sjaal, trui of kussen. Deze manier van haken geeft je haakwerk net even iets bijzonders, en dat zonder al te veel moeite. Het is wel aan te raden om een proeflapje te maken zodat je de afmetingen goed kunt berekenen. 

7+ Leuke Jacobsladder patronen

1. Jacobsladder Sjaal

Jacobsladder sjaal De Jacobsladder haken is een mooie, vlakke haak van katoen. Hij is gemaakt van de beste haakmerken en wordt dagelijks gebruikt door top hakkers. Tevens is hij een goede keuze als haak voor beginnende hakkers. De Jacobsladder haken kan op allerlei manieren worden gevouwen, zoals in een rechthoek of lijn, of je kan hem ook losse vormen geven.

2. Plaid Met Jacobsladder

Jacobsladder is een kleurrijk slaapjasje waarbij de kleuren rood, wit, blauw en geel uitgesneden zijn op een donkerblauwe achtergrond. Het materiaal dat erin vervat is zoals wol en polyester, maakt het jasje extra warm. Door het gebruik van verschillende patronen in het haken ervan, kun je er een unieke look mee creëren. Jacobsladder is een kleurrijk slaapjasje waarbij de kleuren rood, wit, blauw en geel uitgesneden zijn op een donkerblauwe achtergrond. Het materiaal dat erin vervat is zoals wol en polyester, maakt het jasje extra warm. Door het gebruik van verschillende patronen in het haken ervan, kun je er een unieke look mee creëren.

3. Jacobsladder Sjaal

Jacobsladder sjaal Met deze Jacobsladder haken kunnen jullie gemakkelijk een sjaal maken. Je hoeft alleen maar een paar passen te volgen en je haakt eenvoudig een slanke, frisse sjaal. Deze Jacobsladder is zeer goedkoop en je hoeft niet bang te zijn dat deze juwelenhaak kapot gaat. Het materiaal dat je nodig hebt is een haaksoort die normaal gesproken wordt gebruikt voor het poetsen van muur, plafond of vloer.

4. Jacobsladder Sjaal

Jacobsladder sjaal is een klassieke dromerige hakenstijl die in de vroege jaren ’50 populair werd. Het haken van deze stijl gebeurt met een lange loop van het hart naar beneden, terwijl je het mes heel stilligt houdt. De Jacobsladder sjaal wordt veel gedragen door zakelijke mensen die graag een wat zekere sfeer willen uitstralen.

5. Blauwe Tweed Kolsjaal

Jacobsladder haken Blauwe Tweed Kolsjaal is een mooie kollektion van Jacobsladder. Hier vind je een aantal leuke modellen, die je zeker in de winkel zult zien. Het blauwe materiaal is fraai geschikt voor het dragen op zomeravonden. Je hebt de keuze uit twee verschillende maten en ook in diverse kleuren. De sneakers hebben een strakke pasvorm en zijn gemaakt van hoge kwaliteit leer.

6. Webshop Voor Elke Haakfanaat

De Jacobsladder is een online webshop waar naaktfans alle haakkettingen en accessoires voor haken tegenaan kunnen schuiven. Van kralen en kettingen tot witte haken, bij de Jacobsladder vind je alles wat je nodig hebt om je haakwerk met plezier uit te voeren. Bekijk hieronder welke producten je in de webshop kan vinden. Bij de Jacobsladder kan iedereen terecht voor alle benodigde haakkettingen en accessoires voor het maken van haken. Zo vind je hier kralen, kettingen, witte haken, naden, sleutels en meer. Wanneer je op de website gaat zoeken naar een specifiek product, verschijnt er direct een lijst met alle productspecificaties van dat product. Zo weet je zeker dat je op de juiste pagina bent beland en kun je discreet snel bestellen. Naast het vinden van alle benodigde haakaccessoires biedt de Jacobsladder ook heel wat tips over hoe je goed kunt haken. Het blogartikel ‘Hoe ga ik

7. Webshop Voor Elke Haakfanaat

Wil je een webshop voor elke haakfanaat opstarten? Dan is Jacobsladder het juiste bedrijf. Dit bedrijf heeft een ruim assortiment aan haaknaalden, accessoires en tutorials voor haakvorming. Je kunt bij Jacobsladder terecht voor alle soorten haaknaalden en materialen om haken te doen. Bovendien hebben ze een groot aantal modellen van hakenstructuurën en -materiaal om je inspiratie op te doen. Je kunt bij Jacobsladder ook terecht voor instructies over de verschillende vaardigheden die nodig zijn om goed te kunnen haken, zoals het maken van sluitingsteekjes, rondom pompoenpitten of bloemen. Vanuit dit online winkelcentrum heb je alle benodigde informatie om jouw eigen webshop op te starten!

Plaats een reactie