Hangplant Haken (17 Gratis Haakpatronen)

Er zijn zoveel leuke dingen die je kunt haken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ben je bijvoorbeeld wel goed in haken, maar heb je niet zulke groene vingers dan kun je een hangplant haken. Het is een hele originele manier om een beetje meer groen in huis te halen zonder de kans dat de planten verleppen of uitdrogen. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Nl

HOW TO CROCHET | HANGING PLANT CROCHET TUTORIAL | Gladys Channel

material: 2.75mm hook bernat (green) super saver red heart (white) scissor fiber thanks for watching!! pls subscribe!!! Lees alles

Het haken van een hangplant is redelijk eenvoudig en bestaat uit verschillende sliertjes aan blaadjes die je in het potje bij elkaar brengt. Je kunt voor de hangplant kiezen voor allerlei varianten aan groen. Voor het hangpotje kun je de kleur kiezen die het beste bij jouw interieur past. Een gehaakte hangplant is bovendien een hartstikke leuk cadeau voor iemand die net als jij niet zulke groene vingers heeft. Bekijk hier onze haakpatronen om een hangplant te haken. 

7+ Hangplant patronen

1. Haakpatroon

Als je geen groene vingers hebt, is dit gehaakte erwtenplantje misschien wel je favoriete groene toevoeging aan je huis. Het artikel komt uit Aan de Haak 22 en is ontworpen door Marjolein de Zeeuw. Let op: dit is een online artikel dat je kunt downloaden via een link. Als je het bestand niet wilt verliezen, maak dan tijdens je aankoop een account aan op hobbyou.nl zodat je altijd toegang hebt tot je online artikelen.

2. De Lidcactus

Vandaag heb ik weer een vrolijke hangplant voor het raam gekregen, de lidcactus (ook wel bekend als de echeveria). Ik kan nu wel zeggen dat je me niet uitdaagt ;) Deze plant is gemakkelijk te onderhouden en geeft een mooie groene toevoeging aan elk raam. Ik ben blij met mijn nieuwe aanwinst!

3. Kruiper

Wanneer je een hangplant hebt, dan is het belangrijk dat deze goed wordt behandeld. Hangplant haken kan ervoor zorgen dat het plantje wordt afgebroken of beschadigd. Zoals je wellicht weet, zijn hangplanten doorgaans gemaakt van kruiden en bloemen. Als je hem zo vasthoudt, kan een hangplant opgezwollen raken of zelfs scheuren. Om dit te voorkomen, is het belangrijk om de hangplant regelmatig te haken. Deze kruiperhaken zijn speciaal gemaakt voor hangplanten en worden in verschillende maten verkocht. Ze zijn gemaakt van stevige houtsoorten die niet door metalen weefsel kunnen worden beschadigd.

4. Haken: Mandje in Rotansteek, Gratis Haakpatroon

In dit artikel vind je een gratis haakpatroon voor een mandje in de Rotansteek. Dit mandje is gemakkelijk te haken en is een leuke manier om je haakvaardigheden te verbeteren. Volg de stap-voor-stap instructies om je eigen mandje te maken. Geniet van het haken en het resultaat!

5. Haakpatroon Plantenhanger

Dit is een Nederlands haakpatroon voor een plantenhanger. Als je ook zo’n mooie plantenhanger wilt haken voor jouw hangplant, dan is dit patroon perfect voor jou. Lees verder voor meer informatie over het patroon en de stappen die je moet volgen om de plantenhanger te haken. Geniet van het haken en het eindresultaat!

6. Plantenhanger Haken

Plantenhangers zijn overal te zien en ze zijn makkelijk zelf te maken. Misschien heb je al eens gehoord dat je plantenhangers kunt maken met de macramé-techniek, maar je kunt ze ook haken. In dit artikel vind je een gratis haakpatroon voor een plantenhanger, zodat je zelf een mooie plantenhanger kunt maken voor jouw hangplant. Geniet van het haken en het eindresultaat!

7. Haakpatroon Hangplant (haakinformatie)

Haken is zo veelzijdig en er is zo veel mogelijk met dit materiaal. Een leuk idee is om een hangplant te haken. Zo kun je een plek in huis opvrolijken die te weinig daglicht krijgt of waar je nooit met je gieter komt. In dit artikel vind je een gratis haakpatroon voor een hangplant, zodat je zelf zo’n plant kunt maken. Geniet van het haken en het eindresultaat!

Plaats een reactie